Kübra Hair & Beauty

4,5
17 reviews
Myosotisstraat 2, Gent, 9000
Dinsdag open: 08:30 - 17:30

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,5
17 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Heel goede ervaring gehad. Ook andere klanten waren klaar om in de "boekjes" te staan. Je gaat naar huis met het perfecte kapsel. Ik kom zeker terug en het wordt mijn vast kapsalon.
Ik heb nog nooit zo'n mooie resultaten gehad! Als je je keratine behandeling wil laten doen dan is dit echt de place to be. Ik zal zeker terugkomen.
Ik heb reeds enkele keren een keratinebehandeling gehad, maar de behandeling van Kübra is echt geweldig! Van nature heb ik een heel pluizig, maar met de Brazilian Blow dry is het zo glad, stijl en glanzend, gewoon super! Ook de speciale verzorgingsproducten van Brazilian Blowout die bij Kübra te koop zijn en die het effect van de keratinebehandeling verlengen, zijn fantastisch. Bedankt, Kübra, je hebt zeker een super tevreden klant bij!
Ik had een afspraak om mijn haar te knippen, perfect resultaat. Mariya was heel zorgzaam en gaf ook extra tips voor mijn haar. Ik kom hier heel graag en ben er altijd tevreden mee. Dankjewel dames!
Jullie hebben mij zeer goed ontvangen en waren zeer vriendelijk , ik kom zeker nog terug .
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Batın

Behandelingen

Haar
Kübra
4.8
7 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Mariya
5.0
7 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Kübra Hair & Beauty
Myosotisstraat 2
9000 Gent

Bij kapperssalon Kübra Hair & Beauty gelegen aan de Myosotisstraat in Gent kan je terecht voor knippen en stylen, diverse kleurbehandelingen zoals balayage of ombre, of een keratinebehandeling.

Eigenares Kübra vindt het belangrijk om je een ruime keuze aan te bieden. Naast kappersbehandelingen, biedt het salon ook beautybehandelingen aan waaronder permanente make-up, wimperlifting en wimperextensions of microblading. In het salon staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Waar je ook voor kiest: Kübra zorgt ervoor dat je tevreden het salon verlaat. Er wordt gewerkt met merken als Keune, Brazilian Blowout en Phibrows.

Goed om te weten: je kan alleen contant betalen in het salon.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:3017:30
WoWoensdag
08:0017:30
DoDonderdag
08:3017:30
VrVrijdag
08:3017:30
ZaZaterdag
08:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon

Kappers in de buurt