Myosotisstraat 2, Gent, 9000
Vandaag open: 08:00 - 16:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,6
30 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Opnieuw heel tevreden, Mariya weet waarmee ze bezig is en geeft duidelijk feedback over wat wel en wat minder goed staat. Mijn haar werd vlot en professioneel geknipt. Heb spontaan voor de gezelligheid nog een brushing laten doen, dat doe ik anders nooit. Maar ik ging mezelf eens verwennen en was blij met het resultaat. Ik kom zeker terug.
Heel lieve mensen. Zeer deskundig. Geeft topadvies. Ik ga er binnenkort terug
Op 10 minuten was mijn coupe geknipt. Komt dus helemaal niet in de buurt van het vooropgestelde uur. Er werd ook meer met de volgende klant gecommuniceerd dan met mij (als nieuwe klant zijnde). Heel jammer.
De prijs voor de keratine behandeling is een vanaf prijs, je weet niet wat je te wachten staat. Je mag enkel met cash betalen. Behandeling besteld met Kübra en kreeg ie anders. De keratine is goed gedaan maar ver van de vanaf prijs, het is ook 4 uur in beslag genomen. Ik heb middel lang haar.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mariya
4.7
16 reviews

Behandelingen

Haar
Kübra
4.4
9 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Batın
5.0
5 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Kübra Hair & Beauty
Myosotisstraat 2
9000 Gent

Bij kapperssalon Kübra Hair & Beauty gelegen aan de Myosotisstraat in Gent kan je terecht voor knippen en stylen, diverse kleurbehandelingen zoals balayage of ombre, of een keratinebehandeling.

Eigenares Kübra vindt het belangrijk om je een ruime keuze aan te bieden. Naast kappersbehandelingen, biedt het salon ook beautybehandelingen aan waaronder permanente make-up, wimperlifting en wimperextensions of microblading. In het salon staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Waar je ook voor kiest: Kübra zorgt ervoor dat je tevreden het salon verlaat. Er wordt gewerkt met merken als Keune, Brazilian Blowout en Phibrows.

Goed om te weten: je kan alleen contant betalen in het salon.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:3017:00
WoWoensdag
08:0016:00
DoDonderdag
08:3017:00
VrVrijdag
08:3017:00
ZaZaterdag
08:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon

Kappers in de buurt