Kübra Hair & Beauty

4,6
106 reviews
Myosotisstraat 2, Gent, 9000
Open Vandaag: 08:30 - 17:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,6
106 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik ga niet naar kapper gaan maar ze kom niet.Ik geb wachten..en dan ik heb telefonierd en heb begrijp da kapper was ziek. Geen Komunikatsie .Mijn geld terug niet.
Ik ben zo dankbaar. Jullie zijn allemaal professionele en warme mensen. Dit is mijn derde keratine behandeling bij jullie. Die is zo goed gedaan. Ik heb er meer dan een jaar plezier van. En zo een gemak dat het is om 's morgens gewoon op te staan met prachtig haar. De behandeling heeft mijn haar ook veranderd van broos en beschadigd naar lang en gezond. Het is door de behandeling ondertussen ook zo lang geworden dat ik besloten heb om een stuk te doneren voor kankerpatiënten ❤️
service van zeer hoge kwaliteit, maar ze laten je je haar knippen, brushing doen …en alles doen zonder te vragen en dan betaal je 3 keer meer vergeleken met Treatwell, vraag eerst naar de prijs, want er is geen officiële prijs
Heel netjes en professioneel geknipt, ik ben tevreden ☺️
Super service & de beste extensions.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Haar

Behandelingen

Haar

Behandelingen

Haar
Gezicht

Over

Kübra Hair & Beauty
Myosotisstraat 2
9000 Gent

Bij kapperssalon Kübra Hair & Beauty gelegen aan de Myosotisstraat in Gent kan je terecht voor knippen en stylen, diverse kleurbehandelingen zoals balayage of ombre, of een keratinebehandeling.

Eigenares Kübra vindt het belangrijk om je een ruime keuze aan te bieden. Naast kappersbehandelingen, biedt het salon ook beautybehandelingen aan waaronder permanente make-up, wimperlifting en wimperextensions of microblading. In het salon staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Waar je ook voor kiest: Kübra zorgt ervoor dat je tevreden het salon verlaat. Er wordt gewerkt met merken als Keune, Brazilian Blowout en Phibrows.

Goed om te weten: je kan alleen contant betalen in het salon.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:3017:00
WoWoensdag
08:3014:00
DoDonderdag
08:3017:00
VrVrijdag
08:3017:00
ZaZaterdag
08:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon
Brazilian Blowout
Keune
Phibrows

Kappers in de buurt