Himalaya Massage

Sint-Baafsplein 12, 9000 Gent
3,6
5 reviews
Sint-Baafsplein 12, 9000 Gent

Alle behandelingen

Reviews

3,6
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Antje
9 uur geleden
De communicatie kon beter, ik had de indruk dat men mij niet verwachtte. Alle massagestoelen waren bezet en alle masseuses waren beter. Ze keken verrast op toen ik binnenkwam en vertelde dat ik een afspraak had gemaakt. Dat gaf me een ongemakkelijk gevoel. De voetmassage zelf werd - naar mijn vermoeden - gegeven door iemand die niet echt ervaren is in het geven van voetmassages. Ik heb al vaak een voetmassage gehad en kan vergelijken. De voetmassages die ik normaal krijg in Himalaya zijn beter. De masseuse die mijn voeten onder handen nam drukte niet echt op de verschillende reflexzones of drukpunten, ze masseerde te zacht, of op bepaalde plaatsen dan te hard, te repetitief - gans de tijd dezelfde beweging van mijn hiel naar mijn tenen -, ik vond het een groot gebrek aan afwisseling van handelingen. Daarom vroeg ik ook de voetmassage te beperken tot een half uur in plaats van een uur.
Karen
2 dagen geleden
Het leek alsof men mij niet had verwacht, alle masseuses waren bezig met klanten en ze keken wat verrast toen ik zei dat ik een afspraak had om 13:30. Ik werd gevraagd even te wachten en toen nam één van de masseuses mij mee naar een kamer achteraan omdat alle zetels voor voetmassages bezet waren. Het leek alsof deze masseuse een beetje geïrriteerd was omdat ze moest opvangen voor haar collega's. Dat gaf mij het gevoel dat ik niet gepland was en een extra druk bij hen veroorzaakte. De voetmassage zelf was ok, maar voelde minder professioneel aan als dat ik gewend ben in Himalaya. Het leek alsof de masseuse die mij onder handen nam, niet zoveel afwist van voetreflexologie. Daarom heb ik gevraagd om maar een 30min voetmassage te krijgen en nog 30min mijn rug te masseren. Een uur voetmassage zou ik te saai gevonden hebben. De handelingen waar te repetitief en niet afwisselend. Het leek meer op stevig wrijven over mijn voeten in plaats van een massage op drukpunten en reflexzones. Tijdens en na de massage -eens haar irritatie was weggeëbd - was de masseuse wel heel vriendelijk.
Karen
2 dagen geleden
Ik heb een relax massage ontvangen maar ik had eigenlijk een Chinese massage geboekt , maar ze waren niet goed op de hoogte , de communicatie kon echt wel beter
Anoniem
3 dagen geleden
Tommy
3 dagen geleden

Over

Himalaya Massage
Sint-Baafsplein 12
9000 Gent

Heb je stijve spieren? Of ben je simpelweg toe aan ontspanning? Boek dan nu een massage bij Himalaya Massage. Het massagesalon is gelegen in het hartje van Gent, in de buurt van het Belfort. Kies voor een Chinese, Thaise of een hot stone massage. Het is maar net waar je behoefte aan hebt om je lichaam en geest tot rust te laten komen. Ben je met een partner? Dan is een duo-massage de perfecte optie!

Goed om te weten: je kunt in het salon niet pinnen.

Maandag
10:3022:30
Dinsdag
10:3022:30
Woensdag
10:3022:30
Donderdag
10:3022:30
Vrijdag
10:3022:30
Zaterdag
10:3022:30
Zondag
10:3022:30

Massagesalons in de buurt