Hair Avenue

4,6
167 reviews
Elisabethlaan 20, Aarschot, 3200
Open Vandaag: 09:00 - 18:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,6
167 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Goed geknipt, maar onpersoonlijk.
Alles in orde.
Excellence !
Alles top: vriendelijk, professioneel, snel geholpen en mooi geknipt.
alles top! zeer goed professional. Altijd vriendelijk
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

‼️‼️‼️ Zoals de meeste van jullie ondertussen al wel weten ben ik zwanger en ga ik er binnekort even tussenuit.. Ik ga mijn best doen om te blijven werken tot einde maart begin april maar ik kan de laatste week niet beloven.. Voor degene die zeker nog willen komen maak tijdig jullie afspraken! Voor degene die willen, kunnen jullie ook nog steeds tijdens mijn afwezigheid bij mij terecht maar dit zal mijn zus Shary dan van mij tijdelijk overnemen. Jullie kunnen voor afspraken in die periode niet online boeken maar wel steeds terecht op mijn gsmnr 0494701777. Mvg kirby Hallo liefste klantjes! 😊 Even wat meer over mezelf.. Ik zit al een tijdje in het kappersvak. Ik ben in Westerlo naar school geweest en achteraf naar syntra in Turnhout. Ik heb 3jaar leercontract gedaan en daarna vast beginnen werken. Na enkele jaren ook verantwoordelijke geweest in een keten waar ik in totaal bijna 9jaar gewerkt heb. Daarna ben ik zelfstandig geworden. Ik ben gespecialiseerd in kleuringen en de allerlei daarbijhorende kleurtechnieken. Ook voor extensions kan je bij mij terecht. Bij vragen of info hoor ik het graag. Grtjs kirby Hair Avenue.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Kirby

Professioneel15
Getalenteerd11
Vriendelijk7
Ervaren7

Over

Hair Avenue
Elisabethlaan 20
3200 Aarschot

In Aarschot vind je kapper Hair Avenue. Je bent hier aan het juiste adres voor een snit, het brushen van je haar, kleuren en een keratinebehandeling.

Eigenares Kirby heeft meer dan 12 jaar ervaring dus je bent bij haar in goede handen. Ze geeft je eerlijk advies over welke haarkleur en welke coupe het beste bij jou past. Professionaliteit en een persoonlijke benadering staan hier centraal, Kirby is pas tevreden als jij dat ook bent. Mannen en kinderen zijn ook welkom voor een snit.

Goed om te weten: je kan hier alleen cash betalen.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
08:0018:00
ZaZaterdag
08:0015:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Hair Avenue

Hair Avenue is geopend maandag en dinsdag, donderdag van 09:00 tot 18:00, vrijdag van 08:00 tot 18:00 en zaterdag van 08:00 tot 15:00. De salon is gesloten woensdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Hair Avenue zijn: Vrouwen knippen, Mannen knippen en Vrouwen kleuren
De populairste behandeling, Vrouwen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 41,62.
Bij Hair Avenue kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Producten gebruikt in dit salon
Nika
Salonawards
lgbtqiaplus

Kappers in de buurt