Hair Avenue

Diestsestraat 12, 3200 Aarschot
4,9
12 reviews
Diestsestraat 12, 3200 Aarschot

Browse services

Venue reviews

4,9
12 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
kom elke keer weer buiten met mijn haren perfect in de plooi :-)!
Ontkleuring, ombre , knippen en brushen
Zeer vriendelijk, ga al meer dan 10 jaar bij Kirby en heb nog nooit ontevreden geweest, werkt zeer professioneel, steeds zeer goed geknipt, luisterde echt naar wat je wenst.
Kirby is een vriendelijke topkapster die mee is met haar tijd. Expert colouring, extensions, werkt met professionele haarproducten. Altijd perfect geknipt en gestyled met een geweldig resultaat. Prachtig interieur waar je zelfs kan wegdromen bij een mooie sterrenhemel tijdens een deugddoende hoofdmassage in de wasbak. Een echte aanrader!
Ik ben blij dat ik ooit de beslissing nam om bij Hair Avenue binnen te stappen, want Kirby is een jonge kapster die haar vak kent. Bovendien neemt ze de tijd om naar de wensen van de klant te luisteren en die te vertalen in het verwachtte resultaat. Een hele tijd op zoek naar een natuurlijke kleur voor mijn grijze haren. Wel, Kirby is erin geslaagd om de perfecte kleurcombinatie te vinden die bij mij past. Sindsdien ga ik na elk bezoek als een tevreden klant naar buiten. Bedankt, Kirby.
Show more reviews...

Meet the team

Kirby
Eigenaar

About

Hallo liefste klantjes! 😊 Even wat meer over mezelf.. Ik zit al een tijdje in het kappersvak. Ik ben in Westerlo naar school geweest en achteraf naar syntra in Turnhout. Ik heb 3jaar leercontract gedaan en daarna vast beginnen werken. Na enkele jaren ook verantwoordelijke geweest in een keten waar ik in totaal bijna 9jaar gewerkt heb. Daarna ben ik zelfstandig geworden. Ik ben gespecialiseerd in kleuringen en de allerlei daarbijhorende kleurtechnieken. Ook voor extensions kan je bij mij terecht. Bij vragen of info hoor ik het graag. Grtjs kirby Hair Avenue.

Services

Hair

Portfolio

About

Hair Avenue
Diestsestraat 12
3200 Aarschot

In Aarschot vind je kapper Hair Avenue. Je bent hier aan het juiste adres voor een snit, het brushen van je haar, kleuren en een keratinebehandeling.

Eigenares Kirby heeft meer dan 12 jaar ervaring dus je bent bij haar in goede handen. Ze geeft je eerlijk advies over welke haarkleur en welke coupe het beste bij jou past. Professionaliteit en een persoonlijke benadering staan hier centraal, Kirby is pas tevreden als jij dat ook bent. Mannen en kinderen zijn ook welkom voor een snit.

Goed om te weten: je kan hier alleen cash betalen.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
08:0018:00
SatSaturday
08:0015:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Nika

Hair Salons nearby