Enjoy Your Beauty

4,9
311 reviews
Groenespechtstraat 14, Oostakker, 9041
Open Vandaag: 09:00 - 21:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
311 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Heel leuk ervaring. Ik wil zeker nog eens proberen
Proefsessie EMS gedaan vandaag :-) Oriana legt alles goed uit, neemt de tijd en stelt je op je gemak. Eventuele vragen worden beantwoord, bezorgdheden weggenomen… een toppertje.
Professioneel en vriendelijk.
Oriana is een kei lieve dame, die ook weet over wat ze praat. Kent haar producten heel goed. En geeft u ook een super uitleg hoe je de producten moet gebruiken en hoeveel je mag gebruiken. Dank u wel grts Natasja
Zoals altijd heel tevreden van Delina haar werk!
Toon meer reviews...

Over

Enjoy Your Beauty
Groenespechtstraat 14
9041 Oostakker

Schoonheidssalon Enjoy Your Beauty verwelkomt u in een modern en sfeervol ingerichte oase van rust, speciaal ontworpen om uw schoonheid op een unieke manier te accentueren. In de serene ambiance van ons salon bieden we een uitgebreid scala aan schoonheidsbehandelingen, waarbij we bijzondere aandacht schenken aan onze exclusieve gelaatsverzorgingen in samenwerking met Care Personal Beauty. Deze samenwerking staat garant voor een gepersonaliseerde benadering, waarbij we hoogwaardige producten en innovatieve technieken inzetten om uw huid te laten stralen.

Naast de traditionele gezichtsbehandelingen, huidverzorging, massages, manicures en pedicures, zijn we trots om geavanceerde behandelingen zoals EMS (Elektrische Spierstimulatie) en Slimyonik Air therapie aan te bieden. Deze moderne technologieën verrijken onze service met opties voor lichaamsversteviging, vormgeving, verbeterde circulatie en detoxificatie, en dragen bij aan een holistische schoonheidservaring die zowel het lichaam als de geest verjongt.

Ons team van professionele en vriendelijke medewerkers staat klaar om u met deskundigheid en zorg te omringen, zodat u zich ontspannen en verjongd voelt na elk bezoek. Bij Enjoy Your Beauty streven we ernaar om elke klant een op maat gemaakte ervaring te bieden, waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. Laat ons uw schoonheid accentueren en geniet van een unieke verzorging die uw verwachtingen overtreft.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0012:00
ZaZaterdag
09:3012:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt