Schoonheidssalon
in de buurt van Oostakker, Gent
Schoonheidssalons

Kies uit 24 schoonheidssalons in de buurt van Oostakker, Gent

Enjoy Your Beauty

4,9
358 reviews
Oostakker, Gent
Laat zien op de kaart
Waxen I Kin 10 min
€12
Waxen I Boven- en onderlip 10 min
€12
Waxen I Bovenlip 10 min
€9
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0012:00
ZaZaterdag
09:3012:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalon Enjoy Your Beauty verwelkomt u in een modern en sfeervol ingerichte oase van rust, speciaal ontworpen om uw schoonheid op een unieke manier te accentueren. In de serene ambiance van ons salon bieden we een uitgebreid scala aan schoonheidsbehandelingen, waarbij we bijzondere aandacht schenken aan onze exclusieve gelaatsverzorgingen in samenwerking met Care Personal Beauty. Deze samenwerking staat garant voor een gepersonaliseerde benadering, waarbij we hoogwaardige producten en innovatieve technieken inzetten om uw huid te laten stralen.

Naast de traditionele gezichtsbehandelingen, huidverzorging, massages, manicures en pedicures, zijn we trots om geavanceerde behandelingen zoals EMS (Elektrische Spierstimulatie) en Slimyonik Air therapie aan te bieden. Deze moderne technologieën verrijken onze service met opties voor lichaamsversteviging, vormgeving, verbeterde circulatie en detoxificatie, en dragen bij aan een holistische schoonheidservaring die zowel het lichaam als de geest verjongt.

Ons team van professionele en vriendelijke medewerkers staat klaar om u met deskundigheid en zorg te omringen, zodat u zich ontspannen en verjongd voelt na elk bezoek. Bij Enjoy Your Beauty streven we ernaar om elke klant een op maat gemaakte ervaring te bieden, waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. Laat ons uw schoonheid accentueren en geniet van een unieke verzorging die uw verwachtingen overtreft.

Lipo Health and Beauty

5,0
60 reviews
Sint-Amandsberg, Gent
Laat zien op de kaart
Plaatsen van 1 oorgaatje 15 min
€15
Plaatsen van 2 oorgaatjes 15 min
€20
Één sessie 1 of 2 platen EMS 30 min
€35
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0015:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
09:0013:30
ZoZondag
10:0013:00

Sfeer in de salon: Aangenaam en rustgevend.

Het team: Tania - gediplomeerde verpleegkundige.

Gespecialiseerd in: Cryolipolyse (vetbevriezing) en EMS behandelingen (spierstimulatie).

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Lijnbus stopt 120 meter van het salon.

Extra's: één EMS behandeling zorgt voor 20 000 spiersamentrekkingen en staat gelijk aan 5u30 min sporten. Zo kan je je spieren opbouwen , afslanken, liften, verstevigen en modelleren. In combinatie met een cryolipolyse behandeling bekom je een optimaal resultaat. Een EMS behandeling is ideaal voor : Wie niet zo sportief is, maar op korte termijn spierkracht wil opbouwen of fitter wil worden. Mensen met rugklachten of gewrichtsproblemen waarbij core versteviging belangrijk is. Atleten die hun prestaties willen optimaliseren. Wie op korte termijn grote vooruitgang wil maken en niet genoeg tijd en geduld heeft om te trainen. Personen met weinig spiermassa en kracht, ideaal na herstel van een operatie of blessure om spiermassa terug op te bouwen. Bij blessures om bepaalde spiergroepen wel nog te trainen zonder risico op overbelasting. Bij chronische aandoeningen van de gewrichten waardoor men onvoldoende aan krachttraining kan doen. Mensen met astma die willen sporten zonder zuurstoftekort.

LaserSerenity

5,0
16 reviews
Oostakker, Gent
Laat zien op de kaart
Bovenlip 20 min
€30
Bakkebaard 20 min
€30
Wenkbrauwen 20 min
€30
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
15:0018:30
WoWoensdag
15:0018:30
DoDonderdag
15:0018:30
VrVrijdag
15:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
10:0013:10

Sfeer in de salon: In de laserontharingssalon wordt er gestreefd naar een professionele en gastvrije sfeer. Klanten kunnen een comfortabele ervaring verwachten met een focus op resultaatgerichte dienstverlening. De eigenaar is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige laserontharing en besteedt zorgvuldig aandacht aan de behoeften en wensen van elke klant.

Merken en producten: In de salon wordt gewerkt met de nieuwste technologie, namelijk de Soprano Ice Platinum, die wordt beschouwd als de beste laser op de markt voor ontharing. Deze geavanceerde laser combineert drie golflengten om effectief ongewenste haargroei te verminderen. Het zorgt voor een veilige, pijnloze en langdurige ontharing, geschikt voor diverse huidtypen.

Het team: De eigenaar van de salon, met recente ervaring en een behaald certificaat in laserontharing, staat klaar om professionele dienstverlening te bieden. Met een toewijding aan kwaliteit, ondanks de recente start, garandeert de eigenaar een hoogwaardige ervaring in laserontharing.

Gespecialiseerd in: In de salon is er specialisatie in laserontharing. De eigenaar richt zich op het bieden van hoogwaardige en effectieve ontharingsdiensten met behulp van geavanceerde laserapparatuur. Het doel van de eigenaar is om klanten een duurzame oplossing te bieden voor ongewenste haargroei, met speciale aandacht voor veiligheid en tevredenheid.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gunstig gelegen nabij een bushalte, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot het openbaar vervoer om de locatie te bereiken.

Extra's: We streven naar een minimale pijnervaring, zodat klanten een bevredigende en comfortabele laserontharing ondergaan met de geavanceerde Soprano Ice Platinum-laser in onze salon. Met persoonlijke aandacht, flexibele afspraakmogelijkheden en voldoende parkeergelegenheid maken we elke behandeling zo aangenaam mogelijk.