Dermis

Kortrijksesteenweg 515, 9000 Gent
4,8
10 reviews
Kortrijksesteenweg 515, 9000 Gent

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Na lang rond zoeken heb ik eindelijk mijn centrum gevonden ! Ik word hier altijd goed geholpen. Sfeer en kwaliteit is altijd top ! Bedankt !
Anneleen
één jaar geleden
Ik voelde me direct op mijn gemak toen ik binnen kwam. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De prijs-kwaliteit verhouding is prima !
Sofie Maerevoet
één jaar geleden
Goed ontvangen in aangename ruimte. Nauwkeurige uitvoeringen van de behandelingen.
Marlies
één jaar geleden
Naast de enorm professionele ontvangst en de mooie, hygiënische behandelingsruimte stond ik erg verbaasd van de resultaten. Vanaf mijn puberteit worstelde ik met mijn zelfbeeld omwille van acne in mijn aangezicht. Niets leek te helpen, alles wat bestond had ik al geprobeerd; crèmes, uitdrogende lotions, medicatie,... Toen ik uiteindelijk bij Dermis terechtkwam wist ik daarom niet wat ik mocht verwachten, er werden mij resultaten beloofd, en daar werd perfect aan voldaan. Ik ben zo gelukkig dat ik eindelijk een oplossing gevonden heb die écht werkt! Ook over de permanente ontharing ben ik enorm tevreden, het ongemak en de irritaties ten gevolge van scheren of waxen zijn voor mij voorgoed verleden tijd. Dankzij deze fantastische resultaten voel ik me 200% beter in mijn vel.
Goele
één jaar geleden
Mooi kader, heel deskundig.
Marthe
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Dermis
Kortrijksesteenweg 515
9000 Gent

Heb je last van ongewenste haargroei of ben je onzeker over je huid? Kom dan langs bij Dermis aan de Kortrijksesteenweg in Gent. Bij dit salon kun je terecht voor het definitief ontharen van het hele lichaam. Tevens biedt het salon vele behandelingen aan voor huidverjonging en -verbetering. Daarnaast heeft het team zich gespecialiseerd in het behandelen van cellulitis en causale voetreflexologie. Zowel mannen als vrouwen zijn overdag en in de avond welkom voor een behandeling. Ga voor een mooie en gladde huid die gezien mag worden en boek nu snel een afspraak. Let op: in het salon kan enkel contant worden betaald.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt