Dermis

Kortrijksesteenweg 515, 9000 Gent
4,8
10 reviews
Kortrijksesteenweg 515, 9000 Gent

Venue reviews

4,8
10 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Na lang rond zoeken heb ik eindelijk mijn centrum gevonden ! Ik word hier altijd goed geholpen. Sfeer en kwaliteit is altijd top ! Bedankt !
Anneleen
a month ago
Ik voelde me direct op mijn gemak toen ik binnen kwam. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De prijs-kwaliteit verhouding is prima !
Sofie Maerevoet
a month ago
Goed ontvangen in aangename ruimte. Nauwkeurige uitvoeringen van de behandelingen.
Marlies
a month ago
Naast de enorm professionele ontvangst en de mooie, hygiënische behandelingsruimte stond ik erg verbaasd van de resultaten. Vanaf mijn puberteit worstelde ik met mijn zelfbeeld omwille van acne in mijn aangezicht. Niets leek te helpen, alles wat bestond had ik al geprobeerd; crèmes, uitdrogende lotions, medicatie,... Toen ik uiteindelijk bij Dermis terechtkwam wist ik daarom niet wat ik mocht verwachten, er werden mij resultaten beloofd, en daar werd perfect aan voldaan. Ik ben zo gelukkig dat ik eindelijk een oplossing gevonden heb die écht werkt! Ook over de permanente ontharing ben ik enorm tevreden, het ongemak en de irritaties ten gevolge van scheren of waxen zijn voor mij voorgoed verleden tijd. Dankzij deze fantastische resultaten voel ik me 200% beter in mijn vel.
Goele
a month ago
Mooi kader, heel deskundig.
Marthe
a month ago
Show more reviews...

About

Dermis
Kortrijksesteenweg 515
9000 Gent

Heb je last van ongewenste haargroei of ben je onzeker over je huid? Kom dan langs bij Dermis aan de Kortrijksesteenweg in Gent. Bij dit salon kun je terecht voor het definitief ontharen van het hele lichaam. Tevens biedt het salon vele behandelingen aan voor huidverjonging en -verbetering. Daarnaast heeft het team zich gespecialiseerd in het behandelen van cellulitis en causale voetreflexologie. Zowel mannen als vrouwen zijn overdag en in de avond welkom voor een behandeling. Ga voor een mooie en gladde huid die gezien mag worden en boek nu snel een afspraak. Let op: in het salon kan enkel contant worden betaald.

Monday
09:0022:00
Tuesday
09:0022:00
Wednesday
09:0022:00
Thursday
09:0022:00
Friday
09:0022:00
Saturday
09:0022:00
Sunday
Closed

Beauty Salons nearby