Pacificatiestraat 39, Antwerpen, 2000
Vandaag open: 09:00 - 17:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,6
85 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Het is een nette salon en de mensen zijn erg vriendelijk. Ik had echter duidelijk om alleen highlights gevraagd, maar toen ik dacht dat daarna een masker werd aangebracht bleek dat blondeer op mijn hele hoofd. Daardoor ben ik nu tot aan mijn hoofdhuid lichtblond en een rode gloed waar mijn uitgroei zat. De kapper zei dat het rood aan het licht in de zaak lag maar bij thuiskomst bleek het echt niet mooi. Aangezien ik in Eindhoven woon kon ik niet makkelijk terug. Het zal moeten uitgroeien
Wat een fijne salon! Philippe en Yasmin zijn beide experts. Ik ben heel tevreden over mijn coupe en ga er zeker terug!
Yasmin luisterde naar wat ik wou en deed precies wat ik voor ogen had. Mooie natuurlijke highlights en mijn haar voelt superzacht aan. Topkapster, hier kom ik zeker terug!
Wegens de lockdown in Nederland kwam ik terecht bij Philippe en Yasmin. Hier zijn vaklui aan het werk die weten wat ze doen en ook prima op elkaar ingespeeld zijn. Zag met bewondering hoe ze 4 mensen tegelijk behandelden met zijn tweeën. Kreeg uitstekend kleur advies van Yasmin en Philippe hoefde ik een half woord te zeggen en hij begreep wat ik wilde qua knippen. Ging naar buiten met mooie coupe en kleur: dik tevreden en kom er zeker weer voor naar Antwerpen ook na de lockdown in Nederland.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Yasmin
4.6
8 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Philippe
4.7
36 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht

Over

De Natuurlijke Kapper @ La Maison des Cheveux
Pacificatiestraat 39
2000 Antwerpen
-Voorheen De Natuurlijke Kapper in samenwerking met Patrick's International -

De Natuurlijke Kapper in Antwerpen is gevestigd in salon La Maison des Cheveux. Het team bestaat uit Philippe en Yasmin, die met hun jarenlange ervaring jouw haar in een fantastische coupe weten te knippen & stylen.
De specialiteit is knippen op droog haar volgens de natuurlijke implanting van het haar. Daarnaast is er expertise op het gebied van haarverzorging en (natuurlijke) haarkleuring, met name Yasmine is een toptalent in kleuringen en highlights.

Het team werkt met finesse, geraffineerd en heeft oog voor detail. Zij staan voor eenvoud, kwaliteit en passie en zorgen dat jij met een prachtige coupe Antwerpen weer inloopt.

Handig om te weten: het salon is ook open op zondag!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
08:3016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Kappers in de buurt