Schoonheidssalon
in de buurt van Pacificatiestraat, Antwerpen
Schoonheidssalons

Kies uit 9 schoonheidssalons in de buurt van Pacificatiestraat, Antwerpen

Nieuw

IVY

No reviews
Paleisstraat, Antwerpen
Laat zien op de kaart
Mannen - Knippen op droog haar 30 min
€30
Vrouwen - knippen op droog haar-Wassen & handdrogen 45 min
€55
Vrouwen Kleuren - Uitgroei max 2 cm - vanaf1 u 30 min - 2 uur 30 min
vanaf €70
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
12:0020:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
12:0018:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Bij IVY by Flavio & Luka geloven we dat ware schoonheid natuurlijk en ongedwongen is. Onze missie is om elke klant te voorzien van een kapsel dat niet alleen hun persoonlijke stijl weerspiegelt, maar ook hun natuurlijke schoonheid versterkt. We streven ernaar om dit te bereiken door middel van:

o Natuurlijke Schoonheid: Het omarmen van de unieke vorm en textuur van jouw haar, en het versterken ervan op een manier die jouw persoonlijkheid laat stralen.

o Gezonde Haarverzorging: Het prioriteren van de gezondheid van jouw haar met veilige, voedende producten die zorgen voor een levendige uitstraling en een gezonde hoofdhuid.

o Ecologisch Verantwoord Werken: Het nemen van verantwoordelijkheid voor onze planeet door het gebruik van ecologisch verantwoorde producten en methoden, waardoor we samen werken aan een duurzame toekomst.

o Transparantie en Eerlijkheid: Het bieden van heldere communicatie en oprechte zorg, zodat je altijd een vertrouwde en authentieke ervaring hebt bij ons.

Onze salon is meer dan een plek om je haar te laten doen; het is een toevluchtsoord waar je kunt ontspannen, jezelf kunt zijn, en kunt vertrouwen op onze deskundige handen. Wij zijn toegewijd aan het creëren van het haar van je dromen, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld. Bij IVY by Flavio & Luka stap je niet alleen buiten met een prachtig kapsel , maar ook met de zekerheid dat je hebt gekozen voor een salon die geeft om jou en de wereld om ons heen.