Coupe d'Anvers

Volkstraat 21, Antwerpen, 2000

Sorry, Coupe d'Anvers is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Nails & beauty Anna

225 reviews
Frankrijklei 125, 2000 Antwerpen, Belgique

Cizo

123 reviews
Bolivarplaats 5, 2000 Antwerpen

De Natuurlijke Kapper @ La Maison des Cheveux

158 reviews
Pacificatiestraat 39, 2000 Antwerpen

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,4
589 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Het kleuren van mijn haar verliep uitstekend, maar het was zeer druk in de zaak waardoor mijn brushing en snit nogal gerusht ging..
Ik ga hier niet meer terug. Ik had een foto laten zien welke kleur ik wou. Die was bruin ik ben blond buiten gegaan. Ik heb lang gespaard voor de lengte van mijn haar, deze is gewoon weg terwijl ik meer dan 1 keer heb gezegd de lengte te bewaren de kapster zei dat ze niet meer aan de lengte kwam maar gewoon in model ging knippen… ik ben zeker 15cm haar kwijt!!!!! En dan ook nog eens 209 euro moeten betalen?? Had zelf nog studentenkorting. Ik haat mijn haar nu
Toon reactie salon...
Niet wat ik verwacht had
Altijd de beste, ze hebben mijn bangs gered die een andere kapper wat verpest had. Thank you! 🙏🏼✨
Ik wou mijn haar volledig donker kleuren maar omdat alles zo rap rap moet gebeuren daar zijn er nog blonde stukken te vinden in mijn haar. Ook de curtain bang waren geen curtain bangs, veel te kort en te bruusk afgeknipt. Was hier al meerdere keren geweest en toen content. Nu door iemand anders geholpen en ik weet zeker dat ik niet meer terug ga naar Coupe d'anvers.
Toon meer reviews...

Over

Coupe d'Anvers
Volkstraat 21
2000 Antwerpen

Bij kapsalon Coupe d’Anvers gelegen aan winkelstraat de Volkstraat in Antwerpen Zuid ben je aan het juiste adres voor brushing, een snit of een balayage. Het voordeel van een balayage is dat het natuurlijk oogt, waardoor je minder last zal hebben van een opvallende uitgroei.

Eigenares Nermin heeft meer dan 30 jaar ervaring. Je haar is hier dan ook in goede handen. In het salon hangt een huiselijke sfeer en Nermin straalt gastvrijheid uit zodat jij je op je gemak voelt.

Goed om te weten: de dichtstbijzijnde gratis parkeermogelijkheid is op de Kaaien langs de Schelde. Het salon is ook goed te bereiken met openbaar vervoer.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
12:0018:00