Goudbloemlaan 32, Zoersel, 2980
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

5,0
19 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Geweldig
Toon reactie salon...
Geweldige massage! Ik ga zeker terug!
Toon reactie salon...
De behandeling was heerlijk. Het was de eerste keer dat ik een hot stone massage deed. En ik kan het iedereen aanraden. Nadien besef je pas. Hoe gespannen je lichaam kan zijn. Ga er zeker een routine van maken. Ook is Fatiha heel lief en luistert ze naar je 😊🦋✨
Toon reactie salon...
Een week na onder handen genomen te zijn door Fatiha's magische handen, voelde ik me nog steeds fysiek ontspannen. Ze past zich perfect aan je behoeften aan en houdt rekening met je gevoeligheden. Ze weet ook suggesties te geven voor je en is niet verlegen om iets uit te proberen, mits je dat ook wil. De sfeer is ook erg ontspannend met zachte achtergrondmuziek-/klanken. Je komt werkelijk in een 'zen room' toe. Fatiha weet echt waar ze mee bezig is. Ik ga snel nog eens terug!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Fatiha
Massage therapeut
5.0
9 reviews

Over

C-cure is gespecialiseerd in professionele massage zoals cupping, Drycupping, firecupping, hotstonemassage, kruidenstempelmassage, gelaatsverzorging, Voetreflexogie, holistische voetmassage, oorkaars. Fasecupping.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht

Portfolio

Over

C-cure
Goudbloemlaan 32
2980 Zoersel

Aan de Goudbloemlaan in Zoersel vind je massagesalon C-cure. Je bent hier aan het juiste adres voor cupping en massages, zoals een hot stone massage, stempelmassage of een bamboemassage.

Stempelmassages worden al honderden jaren gegeven. Je wordt gemasseerd met verwarmde linnen zakjes, gevuld met speciaal geselecteerde kruiden. De massage werkt ontspannen en stimuleert de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. In het salon staan hygiëne en flexibiliteit centraal. Eigenares Fatiha luistert goed naar je en houdt goed rekening met je persoonlijke wensen en behoeftes.

Goed om te weten: je kan gratis parkeren voor de deur en alleen contant betalen in het salon.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
08:0020:00
ZoZondag
08:0020:00

Massagesalons in de buurt