Gezondheidscentrum Gennesareth

5,0
509 reviews
Gaaiendreef 13, Schoten, 2900
Morgen open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
509 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zeer vriendelijke mevrouw met een professionele maar persoonlijke aanpak. Een heel erg goede massage van rug, schouders, nek, armen en handen waarbij het hoofd word bijgemasseerd. Na elke behandeling voelde ik me meteen weer beter lichamelijk maar ook mentaal. Je ziet dat ze haar werk met passie en liefde doet. Ik kan gerust zeggen dat ze voor mij de beste gezondheidsspecialst is van België! Na elke behandeling geeft ze nog een tasje thee of water om nog even te kletsen wat heel fijn is. :)
Super te vrede . Kom zeker terug
Een massage zoals je ze wenst,ontspanning, relaxatie, deugddoend, verlangend naar meer :)
Altijd een perfecte behandeling . Vriendelijk en je voelt je altijd zeer welkom
Ik mag niet te positief zijn anders is er binnenkort geen plaats meer… Zeeeer goede en uiterste kwalitatieve massages keer op keer. Het is soms afzien op de tafel zelf maar het resultaat achteraf is ongelooflijk
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Evy
Gezondheidsconsulente

Over

Evy is een goede vriendin én collega van Sylvie Brown en zij is al sinds 2016 actief bezig als gezondheidsconsulent, gespecialiseerd in deep tissue massage en integrale voetreflex. Ze geeft geeft ook ontspannende massages en Bachbloesemconsulten. Ze verdeelt ook producten van LR Health & Beauty.. Op vast vooraf bepaalde donderdagen bieden Evy en ik de mogelijkheid aan tot duo massages. Duo rug nek schouder en ontspanningsmassage enkel te boeken via Evy Somers.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Yves
Licentiaat Kinesist

Over

Tijdens energetisch lichaamswerk zorgt Yves voor een diepgaande relaxatie, neemt hij je mee tot zielsniveau en laat hij je voelen hoe jouw ziel je lichaam optimaal voedt, heelt en beweegt. De behandeling bestaat uit twee delen: • Terwijl je rustig op een massagetafel ligt, maakt hij heel zacht spanning en blokkades los en transformeert hij onmiddellijk de vrijgekomen negatieve energie. Je voelt een diepe rust en wordt jouw innerlijke beweging gewaar. Hij gaat mee met deze innerlijke beweging en maak deze fysiek voelbaar. • Als je van de tafel komt, laat hij je voelen hoe jouw zuivere energie voor jouw optimale houding zorgt en je lichaam en geest beweegt. Hij begeleid je in jouw optimale houding en beweegt letterlijk mee in jouw harmonieuze bewegingen. Je ontdekt wat je werkelijk bent. Tevens informeert deze energie je lichaam om onzuivere energie te transformeren. Symptomen, klachten, patronen lossen op. Je komt helemaal terug tot leven. Deze diepgaande behandeling kan vanaf 1 uur.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Joke

Behandelingen

Massage
Sylvie
Gezondheidsconsulente & Yoga Siromani
5.0
363 reviews

Over

Sylvie is sinds 2009 de bezielster van Gezondheidscentrum Gennesareth en is vooral actief als gezondheidsconsulent gespecialiseerd in deep tissue massage, transformational cupping, integrale voetreflex, Tachyon massage, Tachyon Cocoon en Transformational Healing Massage, Life Coaching met hypnotische suggesties en binaurale golven. Sinds 2017 geeft Sylvie ook Hatha Yoga en Yoga of Awareness. Ondertussen verdeelt zij sinds 2018 ook LR Health & Beauty producten, alsook ALKAVITAE.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Yoga & Pilates
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sylvie

Vakkundig32
Zorgzaam30
Deskundig29
Professioneel27

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen
Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd

Over

Gezondheidscentrum Gennesareth
Gaaiendreef 13
2900 Schoten

Bezoek ons in onze verfijnde accommodatie gevestigd in het groene hart van Schoten, niet ver van Antwerpen.

Wij zijn gespecialiseerd in stimulerende en diep ontspannende behandelingen die onze klanten helpen om innerlijke rust te vinden in een serene atmosfeer. Sinds we de deuren geopend hebben in 2009 bezorgen we onze klanten professionele, diep helende behandelingen in de vorm van ontspannende massages, , relaxatie therapie, verschillende yogastijlen en coaching.

Sylvie Brown, de eigenares is als gezondheidsconsulente en yoga siromani gespecialiseerd in deep tissue, rug nek schouder, tachyon , transformational cupping, transformational healing, Hatha Yoga, Yoga of Awareness, wandelcoaching en 3 day intensive coaching (coachingstraject)

Uw dichtstbijzijnde openbaar vervoer (bent u in de buurt van een specifiek metro- of busstation?) U kunt het best met de auto, maar er is een halte op de Molenbaan en Elshoutbaan in Schoten

Locatie: niet ver van restaurant Ohana en café den Botermelk

Producten: De eigenares werkt met alle producten van Gerd & co. Een Zweedse firma

Extra´s: het is mijn missie om uw lichaam, geest en ziel weer helemaal op 1 lijn te krijgen, diepe, innerlijke rust

Probeer het vandaag nog!

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon
Lr Health and Beauty
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt