B.A.S. Nail Bar & Beauty Lounge

Schooldreef 18, 9050 Gentbrugge
4,7
91 reviews
Schooldreef 18, 9050 Gentbrugge

Reviews

4,7
91 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De kapster was mijn afspraak vergeten, wat blijkbaar niet uitzonderlijk was, de nagelstyliste bleek ook een afspraak vergeten te zijn in dezelfde tijd dat ik er zat. De kapster vroeg aan haar collega of de handdoeken gewassen waren, maar die was haar handdoeken thuis vergeten blijkbaar. Toch werden er ineens handdoeken tevoorschijn getoverd.. Dan vraag ik me al af hoe proper die handdoeken zullen zijn.. Heb toch een poosje moeten wachten voordat het aan mij was, wat op zich zo geen drama was. Maar door constante onderbrekingen heeft het allemaal toch wel heel lang geduurd. Mijn haar was niet slecht geknipt, maar alles errond vond ik wel allesbehalve ontspannend. Als ik een tip mag geven zou dat toch zijn om de agenda wat beter te beheren & heel wat discreter te zijn.
Anoniem
14 dagen geleden
Toon reactie salon...
Een echte aanrader!
Anoniem
21 dagen geleden
Vriendelijke personeel! De wimperextensions werden snel geplaatst en zijn van goede kwaliteit.
Anoniem
één maand geleden
Toffe en ervaren mensen!
Celien buysse
één maand geleden
I love my new haircut! Vicky was really friendly and professional, and she managed to cut my hair just the way I wanted. Got really good service even if I can't speak any Dutch. Really nice experience and good value for money.
Sofia
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

B.A.S. Nail Bar & Beauty Lounge
Schooldreef 18
9050 Gentbrugge

Net buiten Gent vind je beautysalon B.A.S. Nail Bar & Beauty Lounge. B.A.S. staat voor Beauty Always Survive’s - wat dan ook het motto van dit salon is. Je kan hier terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen voor het gehele lichaam. Of je nu enkel een kappersbezoek hebt ingepland of je volledig laat verzorgen voor een avondje uit, alles is mogelijk. Eigenares Vicky vindt dat iedereen het verdient om goed verzorgd te worden en ze helpt jou daar dan ook graag bij. Handig om te weten: je kan in de buurt gratis parkeren.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
08:3017:30
Dinsdag
08:3017:30
Woensdag
08:3012:30
Donderdag
08:3017:30
Vrijdag
08:3017:30
Zaterdag
08:0017:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt