B.A.S. Nail Bar & Beauty Lounge

Schooldreef 18, 9050 Gentbrugge
4,7
91 avis
Schooldreef 18, 9050 Gentbrugge

Avis sur le salon

4,7
91 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
De kapster was mijn afspraak vergeten, wat blijkbaar niet uitzonderlijk was, de nagelstyliste bleek ook een afspraak vergeten te zijn in dezelfde tijd dat ik er zat. De kapster vroeg aan haar collega of de handdoeken gewassen waren, maar die was haar handdoeken thuis vergeten blijkbaar. Toch werden er ineens handdoeken tevoorschijn getoverd.. Dan vraag ik me al af hoe proper die handdoeken zullen zijn.. Heb toch een poosje moeten wachten voordat het aan mij was, wat op zich zo geen drama was. Maar door constante onderbrekingen heeft het allemaal toch wel heel lang geduurd. Mijn haar was niet slecht geknipt, maar alles errond vond ik wel allesbehalve ontspannend. Als ik een tip mag geven zou dat toch zijn om de agenda wat beter te beheren & heel wat discreter te zijn.
Anonyme
il y a 8 jours
Voir la réponse du salon...
Een echte aanrader!
Anonyme
il y a 16 jours
Vriendelijke personeel! De wimperextensions werden snel geplaatst en zijn van goede kwaliteit.
Anonyme
il y a 21 jours
Toffe en ervaren mensen!
Celien buysse
il y a 25 jours
I love my new haircut! Vicky was really friendly and professional, and she managed to cut my hair just the way I wanted. Got really good service even if I can't speak any Dutch. Really nice experience and good value for money.
Sofia
il y a un mois
Voir plus de commentaires...

À propos

B.A.S. Nail Bar & Beauty Lounge
Schooldreef 18
9050 Gentbrugge

Net buiten Gent vind je beautysalon B.A.S. Nail Bar & Beauty Lounge. B.A.S. staat voor Beauty Always Survive’s - wat dan ook het motto van dit salon is. Je kan hier terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen voor het gehele lichaam. Of je nu enkel een kappersbezoek hebt ingepland of je volledig laat verzorgen voor een avondje uit, alles is mogelijk. Eigenares Vicky vindt dat iedereen het verdient om goed verzorgd te worden en ze helpt jou daar dan ook graag bij. Handig om te weten: je kan in de buurt gratis parkeren.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Lundi
08:3017:30
Mardi
08:3017:30
Mercredi
08:3012:30
Jeudi
08:3017:30
Vendredi
08:3017:30
Samedi
08:0017:30
Dimanche
Fermé

Coiffeurs dans les environs