Schoonheidssalons in de buurt

Anassa Day Spa & Beauty Parlour

Victor Govaerslaan 1, Merksem, 2170

Sorry, Anassa Day Spa & Beauty Parlour is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Epil City Ekeren

54 reviews
Pinksterbloemlaan 53, 2180 Ekeren

Legend Hair & Beauty

163 reviews
Bredabaan 562, 2170 Merksem

Nail Vibe

4 reviews
Maantjessteenweg 131, Antwerpen, 2170

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,7
40 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Pedicure geboekt van 2u15 min, kreeg een behandeling van minder dan 1 uur in een niet geschikte Ikea zetel. Lindsay (waar ik normaal mijn behandeling moest krijgen) was op verlof en ik moest da rieken.. keuze uit 5 kleuren nagellak… Kheb nu een super lelijk kleur op mijn teennagels. Ze werken ook niet graag met Treatwell dat heeft ze me toch wijsgemaakt… 1 uur lang kreeg ik hoofdpijn van de wasmachine daarna droogkast!! ( helemaal niet ontspannend).
Ik heb een pedicure laten doen, was heel professioneel en iedereen was heel vriendelijk. Wat ik het beste vond was dat deze plek niet naar acetone rook.
Super leuke babbel en ze is een top professionele pedicure
Had de Spa manicure met gellak, verzorging was dik ok maar het duurde allemaal wel wat lang. Het meisje nam erg haar tijd voor de gellak en deed details met een fijn penseeltje terwijl ik geen kleine details vroeg. Achteraf bekeken dekt de lak ook niet overal en is het toch niet 100% in orde (langs de randjes) voor de tijd die ze er had ingestoken. Wel een heel vriendelijk meisje!
De behandeling heette 'mijn kind en ik', het leek me een leuke eerste welnesservaring voor mijn zoon van 8... Zijn badjas en slippers waren voor een volwassen persoon, sfeer in de ruimte ongezellig, massage slecht. Kleine IR-sauna in een grote ongezellige kamer. Jacuzzi was er maar die hoorde niet bij ons pakket. Slechte, ongemakkelijke en soms pijnlijke massage voor mij van een grote man die van de inspanning de hele tijd hijgde. Meisje voor mijn zoon die instructies kreeg en eerste massage gaf
Toon meer reviews...

Over

Anassa Day Spa & Beauty Parlour
Victor Govaerslaan 1
2170 Merksem

Bij Anassa Day Spa & Beauty Parlour in Merksem (bij Antwerpen) kan je terecht voor heel veel verschillende beautybehandelingen. De eigenares Alsu zit al meer dan 12 jaar in het vak, dus je bent in goede handen.

Vrouwen, mannen en kinderen zijn hier welkom. Je kan kiezen uit veel verschillende massages, wenkbrauw- en wimperbehandelingen, ontharen met wax of sugaring en manicures of pedicures. Kortom waar je ook behoefte aan hebt kan je hier vinden. In dit salon wordt met gecertificeerde bio-producten gewerkt.

Je kan gratis parkeren in de Hennepstraat bij een privé parking of je kan verderop in de straat betaald parkeren. Met het openbaar vervoer is dit salon trouwens ook goed te bereiken.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
09:0020:00