Victor Govaerslaan 1, Merksem, 2170
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,1
36 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Had de Spa manicure met gellak, verzorging was dik ok maar het duurde allemaal wel wat lang. Het meisje nam erg haar tijd voor de gellak en deed details met een fijn penseeltje terwijl ik geen kleine details vroeg. Achteraf bekeken dekt de lak ook niet overal en is het toch niet 100% in orde (langs de randjes) voor de tijd die ze er had ingestoken. Wel een heel vriendelijk meisje!
De behandeling heette 'mijn kind en ik', het leek me een leuke eerste welnesservaring voor mijn zoon van 8... Zijn badjas en slippers waren voor een volwassen persoon, sfeer in de ruimte ongezellig, massage slecht. Kleine IR-sauna in een grote ongezellige kamer. Jacuzzi was er maar die hoorde niet bij ons pakket. Slechte, ongemakkelijke en soms pijnlijke massage voor mij van een grote man die van de inspanning de hele tijd hijgde. Meisje voor mijn zoon die instructies kreeg en eerste massage gaf
Ik heb een treatment van 1u en 20 minuten geboekt (waxen full intiem, gezicht, benen), op zich niet goedkoop. Was op 25 minuten al buiten (!). Ze was zeer gehaast en er stond een andere klant aan het wachten. Vermoedelijk een dubbele boeking. Heb thuis nog veel restjes wax en onbehandelde haartjes er zelf moeten afhalen. Spijtig want de eerste keer was wel goed.
Heerlijke straight to the point behandeling. Ik ken weinig schoonheidsspecialistes die zo snel en efficiënt werken. Aanrader.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Alsu
4.3
18 reviews

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Daymara

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
DB
DUO

Behandelingen

Massage
L
Linsey

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Ontharen

Over

Anassa Day Spa & Beauty Parlour
Victor Govaerslaan 1
2170 Merksem

Bij Anassa Day Spa & Beauty Parlour in Merksem (bij Antwerpen) kan je terecht voor heel veel verschillende beautybehandelingen. De eigenares Alsu zit al meer dan 12 jaar in het vak, dus je bent in goede handen.

Vrouwen, mannen en kinderen zijn hier welkom. Je kan kiezen uit veel verschillende massages, wenkbrauw- en wimperbehandelingen, ontharen met wax of sugaring en manicures of pedicures. Kortom waar je ook behoefte aan hebt kan je hier vinden. In dit salon wordt met gecertificeerde bio-producten gewerkt.

Je kan gratis parkeren in de Hennepstraat bij een privé parking of je kan verderop in de straat betaald parkeren. Met het openbaar vervoer is dit salon trouwens ook goed te bereiken.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
09:0020:00

Schoonheidssalons in de buurt