Victor Govaerslaan 1, Merksem, 2170
Ouvert Aujourd'hui: 09:00 - 20:00
"Happy hours" et de dernière minute

Parcourir les services

Tout
Mains & Pieds
Épilation
Visage
Massage
Corps

Avis sur le salon

4,1
38 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Super leuke babbel en ze is een top professionele pedicure
Had de Spa manicure met gellak, verzorging was dik ok maar het duurde allemaal wel wat lang. Het meisje nam erg haar tijd voor de gellak en deed details met een fijn penseeltje terwijl ik geen kleine details vroeg. Achteraf bekeken dekt de lak ook niet overal en is het toch niet 100% in orde (langs de randjes) voor de tijd die ze er had ingestoken. Wel een heel vriendelijk meisje!
De behandeling heette 'mijn kind en ik', het leek me een leuke eerste welnesservaring voor mijn zoon van 8... Zijn badjas en slippers waren voor een volwassen persoon, sfeer in de ruimte ongezellig, massage slecht. Kleine IR-sauna in een grote ongezellige kamer. Jacuzzi was er maar die hoorde niet bij ons pakket. Slechte, ongemakkelijke en soms pijnlijke massage voor mij van een grote man die van de inspanning de hele tijd hijgde. Meisje voor mijn zoon die instructies kreeg en eerste massage gaf
Ik heb een treatment van 1u en 20 minuten geboekt (waxen full intiem, gezicht, benen), op zich niet goedkoop. Was op 25 minuten al buiten (!). Ze was zeer gehaast en er stond een andere klant aan het wachten. Vermoedelijk een dubbele boeking. Heb thuis nog veel restjes wax en onbehandelde haartjes er zelf moeten afhalen. Spijtig want de eerste keer was wel goed.
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

Alsu
4.3
18 avis

Services

Corps
Visage
Massage
Épilation
Daymara

Services

Corps
Visage
Massage
Épilation
DB
DUO

Services

Massage
L
Linsey

Services

Corps
Massage
Épilation
Mains & Pieds

À propos

Anassa Day Spa & Beauty Parlour
Victor Govaerslaan 1
2170 Merksem

Bij Anassa Day Spa & Beauty Parlour in Merksem (bij Antwerpen) kan je terecht voor heel veel verschillende beautybehandelingen. De eigenares Alsu zit al meer dan 12 jaar in het vak, dus je bent in goede handen.

Vrouwen, mannen en kinderen zijn hier welkom. Je kan kiezen uit veel verschillende massages, wenkbrauw- en wimperbehandelingen, ontharen met wax of sugaring en manicures of pedicures. Kortom waar je ook behoefte aan hebt kan je hier vinden. In dit salon wordt met gecertificeerde bio-producten gewerkt.

Je kan gratis parkeren in de Hennepstraat bij een privé parking of je kan verderop in de straat betaald parkeren. Met het openbaar vervoer is dit salon trouwens ook goed te bereiken.

LunLundi
09:0020:00
MarMardi
09:0020:00
MerMercredi
09:0020:00
JeuJeudi
09:0020:00
VenVendredi
09:0020:00
SamSamedi
09:0020:00
DimDimanche
09:0020:00

Instituts de beauté dans les environs