An'stituut

Hardenvoort 9, 2060 Antwerpen
5,0
28 reviews
Hardenvoort 9, 2060 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb een gelaatsverzorging laten doen en ben hier enorm tevreden van! Zeer porfessionele behandeling en heb er enorm van genoten. Daarnaast zorgde An voor een heel aangename ontvangst met een lekker drankje! Zeker voor herhaling vatbaar!
Sigried
3 dagen geleden
Super adresje voor hele goede pedicure. An is heel vriendelijk en heeft duidelijk veel ervaring. Ik keer zeker terug!
Els
3 dagen geleden
An is een superlieve, ze stelde me meteen op mijn gemak. De gezichtsbehandeling was heel erg ontspannend en verfrissend. Snel opnieuw!
Nele
3 dagen geleden
Een zeer aangenaam en verzorgd instituut op kleine schaal, met alles voorhanden. Zeer persoonlijke toets en kleine attenties maken het een hele fijne ervaring. Een aanrader. Bravo!
Michele Bultynck
7 dagen geleden
Ik ben zeer tevreden over mijn bezoekje bij An! Van begin tot einde voelde ik me thuis bij haar in haar stoel. De behandeling was zaaaalig. Zowel op persoonlijk als op professioneel gebied is dit een dikke aanrader.
Kyani Vertommen
7 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

An'stituut
Hardenvoort 9
2060 Antwerpen

An’stituut is een volledig nieuw salon vlakbij het gezellige Park Spoor Noord in Antwerpen. Ben je op zoek naar een gelaatsverzorging waar je huid zichtbaar van opknapt? Je droge huid of fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de expertise van eigenares An en de producten met krachtige werkstoffen. An zit al heel lang in het vak en daardoor is ze goed in staat om verschillende huidbeelden te behandelen. Zien doet geloven. Daarnaast kan je hier ook terecht voor klassieke schoonheidsverzorgingen voor je wimpers, wenkbrauwen en nagels. Even een time-out nodig? Met een massage kan je lekker onthaasten. Handig om te weten: je kan voor de deur parkeren en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt