Amaranth

4,9
209 reviews
Paulus Beyestraat 52, Deurne, 2100
Thuissalon

Alle behandelingen

Reviews

4,9
209 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Je wordt er warm ontvangen , er wordt geluisterd naar wat je probleemzones zijn en dikwijls weet ze al veel voor je iets zegt. Een super madame met ervaring die je goed aanvoelt .
Annemie is een zeer attente, aangename vrouw die door haar achtergrond als verpleegkundige zeker weet waar ze mee bezig is tijdens de massage. Was een fijn kado van mijn dochters en ga zeker nog eens terug.
Annemie stelt je helemaal op je gemak en elke massagebeweging is er één die ze ook bewust uitvoert. De tijd vliegt veel te snel voorbij! Dikke merci en zeker tot een volgende!
Het was mijn eerste bezoek bij Annemue, ik kan over de behandelingen nog niet veel zeggen, buiten dan dat ze een warme persoon is, eerst luistert naar je eventuele klachten en verwachtingen en tijdens de massage(ik had een voetmassage) zegt wat ze voelt met haar handen en raadgevingen geeft om klachten te verminderen. Benieuwd naar meer.
Het was een beetje “thuiskomen “ voor me.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Annemie
5.0
112 reviews

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Amaranth
Paulus Beyestraat 52
2100 Deurne

Wil je een moment van aandacht voor jezelf? Bij Amaranth kan je heerlijk tot rust komen. Het knusse thuissalon in Deurne is de perfecte plek om echt te ontspannen. Laat je onder handen nemen op de massagetafel of in de massagestoel aan huis. Bij eigenares en reikimaster Annemie staat een persoonlijke behandeling voorop; zo krijgen nieuwe klanten een intakegesprek en past ze haar massagetechniek aan indien nodig. Annemie is gespecialiseerd in reikitherapie en weet door middel van haar behandelingen jouw lichaam en geest weer in balans te brengen. Handig om te weten: Annemie is tevens verpleegkundige en biedt ook massages bij kanker aan. Je kan gratis voor de deur parkeren.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
10:0013:00
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt