Nini Beauty & More

4,9
219 reviews
Salviastraat 22, Beringen, 3580
Open Vandaag: 09:00 - 20:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
219 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Heel vriendelijke dame die weet waar ze mee bezig is. Mijn voeten zijn echt tot in de puntjes verzorgd. Ik ga zeker terug.
Even Me-time, zalig
Bij het binnenkomen in haar salon word je meteen rustig. Dit komt door de inrichting, de geur en vooral door Sandrine zelf. Daardoor werd mijn manicure echt een Zen- beleving.
Ik vond het een fijne ervaring. De oorkaarsen waren iets minder mijn ding. Ook dacht ik dat het om een lichaamsmassage ging. Maar dat was niet erg want ik was nadien heel ontspannen. Ik kom zeker eens kennis maken met een andere lichaamsmassage 🥰
Altijd zó fijn bij Sandrine. Ze weer een aangename sfeer te creëren waarin je heerlijk kan ontspannen. 💗
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Welkom bij Nini Beauty & More. Ik ben Sandrine. Ik ben al 16 jaar aan het werk als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Nog steeds geef ik elke dag met veel liefde en passie verzorgingen aan mijn klanten. Mijn klanten gelukkig en ontspannen weer naar huis zien gaan, dat geeft mij voldoening. De visie van het schoonheidsinstituut is dat jij als klant centraal staat. Je krijgt steeds de nodige individuele aandacht, zorg, ontspanning en positieve energie. Ik neem de tijd voor mijn klanten, om te luisteren naar hun verhaal. Want jij bent uniek! Naast de schoonheidsverzorging verdiep ik mij in alternatieve verzorgingen zoals cranio sacraal, voetreflexologie en chakra therapeut. Ik wil via deze verschillende verzorging de nodige mentale rust geven, lichaamlijke – en emotionele druk of negativiteit los te laten waardoor je enregieker, sterker …. (en nog veel meer voordelen) door het leven gaat. Ik doe dit ook met heel veel passie en werk heel graag met fijne energiën. In deze energetische massages wil ik mij blijven verdiepen om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen. Deze visie is de leidraad voor mijn leven. Ik zorg goed voor mezelf om steeds de juiste energie te hebben. Die energie krijg ik vooral van mijn job en ook van mijn twee honden. Lekker gaan wandelen in de buitenlucht en tijd samen spenderen met hen of gewoon dingen doen die ik graag doe dat geeft mij energie en geluk in het leven. Gewoon elke dag genieten van wat het leven ons geeft. Mijn schoonheidssalon in Beringen ligt in een rustige groene omgeving. Kom dus zeker eens langs bij Nini Beauty & More en zie wat ik voor jou kan betekenen. Ik verwelkom je graag in mijn schoonheidssalon met privéparking voor de deur. Tot snel!

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Yoga & Pilates
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Sandrine

Professioneel15
Deskundig11
Ervaren11
Getalenteerd8

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Spatscherm gebruikt door personeel
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht

Over

Nini Beauty & More
Salviastraat 22
3580 Beringen

Nini Beauty & More in Beringen is een schoonheidssalon met een huiselijke en persoonlijke sfeer. Je kan er echt even tot rust komen met een beauty-momentje voor jezelf. Denk aan diverse facials, manicures, pedicures en waxen.

Je wordt door eigenares en schoonheidsspecialiste Sandrine heerlijk in de watten gelegd. Ze vindt het belangrijk dat je je bij haar volledig kan ontspannen en ze heeft een ware passie voor haar vak. Sandrine heeft meer dan 12 jaar ervaring, dus elke treatment wordt professioneel uitgevoerd.

Goed om te weten: je kan gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Nini Beauty & More

Nini Beauty & More is geopend van maandag tot donderdag van 09:00 tot 22:00, vrijdag van 09:00 tot 20:00 en zaterdag van 09:00 tot 15:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Nini Beauty & More zijn: Pedicure, Vrouwen harsen - gezicht en Facials / Gezichtsbehandelingen
De populairste behandeling, Pedicure, heeft een gemiddelde prijs van € 31,88.
Bij Nini Beauty & More kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Producten gebruikt in dit salon
Bio Balance

Schoonheidssalons in de buurt