1640 Hair & Beautycare

5,0
2 reviews
Freren Fonteinstraat 20, Brugge, 8000

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
2 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Supervriendelijk en weet precies wat ze doet! Ook een heel mooi salon :)
Hele aangename kennismaking. Ik voelde mij direct erg op mijn gemak. Bianca gaf zeer veel uitleg en ik kom zeker terug!

Ontmoet het team

PH
Patricia
zaakvoerster

Over

1640 Hair and Beauty care is uw salon voor al uw haar- en schoonheidsbehoeften: knippen, haarkleuringen, gezichtsbehandeling, make-up, massage, manicure en pedicure. Welke behandeling u ook kiest, u verlaat ons salon verfrist en tevreden. We bieden ongeëvenaarde beauty verwennerij, maar respecteren ook de drukke schema's van onze klanten en zorgen ervoor dat je er zo snel mogelijk fantastisch uitziet. ​ In de loop der jaren heeft Hair and Beauty één missie: onze toegewijde klanten er fantastisch uit laten zien en zich op hun best laten voelen. Neem contact met ons op en kijk of we vandaag voor u kunnen doen of kom gewoon langs en profiteer van onze online boeking via deze website. Maak kennis met de specialist Patricia heeft een passie voor haar vak en dat merk je direct wanneer je het salon binnenstapt. Persoonlijke benadering en professionaliteit staan ​​hier centraal zodat u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de behandeling. Combineer je gezichtsbehandeling met het verven van je wimpers en wenkbrauwen voor een extra touch. Welke behandeling u ook kiest, u verlaat het salon tevreden.

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

1640 Hair & Beautycare
Freren Fonteinstraat 20
8000 Brugge

In Brugge vind je 1640 Hair & Beautycare. Bij dit kapsalon en tevens schoonheidssalon kan je terecht voor het knippen en kleuren van je haar, gelaatsbehandelingen, make-up, gelnagels, pedicures en massages.

Eigenares Patricia heeft een passie voor hun vak en dat merk je gelijk als je het salon binnenkomt. Persoonlijke benadering en professionaliteit staan hier centraal zodat jij je kan ontspannen en genieten van de behandeling. Combineer je gelaatsbehandeling met het verven van je wimpers en wenkbrauwen voor een extra touch. Welke behandeling je ook kiest je zal tevreden het salon weer verlaten.

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
09:0019:00
Producten gebruikt in dit salon
L'Oréal

Kappers in de buurt