Yoran Hairdesign

Kammerstraat 29, 9000 Gent
3,3
13 avis
Kammerstraat 29, 9000 Gent

Avis sur le salon

3,3
13 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Iedereen verdient een tweede kans, na een telefoontje door de kapper toch 2e afspraak gemaakt. En geloof het of niet, ik stond toch wel weer voor een gesloten deur zeker?!
Sylvie
il y a 4 mois
ik zou het niet weten want ik stond voor een gesloten deur!
Sylvie
il y a 4 mois
Zeer vriendelijke ontvangst, de kapper kent zijn vak en weet wat past bij een persoon!!! Top, dit wordt onze vaste kapper!!!! Een aanrader voor iedereen!!
Mieke
il y a 5 mois
Ik ben de 1keer geweest en hij zegt ik heb voor het moment geen perm- En dan ga ik voor de 2keer en dan zegt hij ik heb het nog steeds niet terwijl hij mij beloofd had van wel de 3keer had ik weer afspraak gemaakt via treatwell en dan ga ik naar de salon en ik zeg ik heb afspraak en hij zegt sorry geen tijd en dan voor de 4keer met afspraak en had het beloofd en ik ga en het was gesloten echt geen aanrader
Anonyme
il y a 5 mois
Mijn favoriete kapper die precies weet wat werkt voor mijn hoofd. ;) Aanrader!
Simone
il y a 6 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Yoran Hairdesign
Kammerstraat 29
9000 Gent

Yoran is eigenaar van het gezellige kapsalon Yoran Hairdesign in Gent. Hij heeft jarenlange ervaren en heeft diverse prijzen gewonnen op nationale kapperswedstrijden. Of je nu een moderne of klassieke snit wilt, bij dit salon zijn zowel vrouwen als mannen aan het juiste adres. Bij Yoran Hairdesign zijn alle kappers ook goed in het kleuren van haar, het epileren van wenkbrauwen, haar opsteken en een permanent zetten. Ook zijn ze allemaal op de hoogte van de laatste haartrends; zo ben je verzekerd van een trendy kapsel.

Lundi
09:1518:00
Mardi
Fermé
Mercredi
09:1518:00
Jeudi
09:1520:00
Vendredi
09:1520:00
Samedi
09:1518:00
Dimanche
Fermé
Produits utilisés par ce salon

Coiffeurs dans les environs