Yoran Hairdesign

Kammerstraat 29, 9000 Gent
3,5
14 reviews
Kammerstraat 29, 9000 Gent

Venue reviews

3,5
14 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Hij weet precies wat wel en niet werkt met mijn hoofd en het is altijd gezellig.
Simone
3 days ago
Iedereen verdient een tweede kans, na een telefoontje door de kapper toch 2e afspraak gemaakt. En geloof het of niet, ik stond toch wel weer voor een gesloten deur zeker?!
Sylvie
4 months ago
ik zou het niet weten want ik stond voor een gesloten deur!
Sylvie
4 months ago
Zeer vriendelijke ontvangst, de kapper kent zijn vak en weet wat past bij een persoon!!! Top, dit wordt onze vaste kapper!!!! Een aanrader voor iedereen!!
Mieke
5 months ago
Ik ben de 1keer geweest en hij zegt ik heb voor het moment geen perm- En dan ga ik voor de 2keer en dan zegt hij ik heb het nog steeds niet terwijl hij mij beloofd had van wel de 3keer had ik weer afspraak gemaakt via treatwell en dan ga ik naar de salon en ik zeg ik heb afspraak en hij zegt sorry geen tijd en dan voor de 4keer met afspraak en had het beloofd en ik ga en het was gesloten echt geen aanrader
Anonymous
6 months ago
Show more reviews...

About

Yoran Hairdesign
Kammerstraat 29
9000 Gent

Yoran is eigenaar van het gezellige kapsalon Yoran Hairdesign in Gent. Hij heeft jarenlange ervaren en heeft diverse prijzen gewonnen op nationale kapperswedstrijden. Of je nu een moderne of klassieke snit wilt, bij dit salon zijn zowel vrouwen als mannen aan het juiste adres. Bij Yoran Hairdesign zijn alle kappers ook goed in het kleuren van haar, het epileren van wenkbrauwen, haar opsteken en een permanent zetten. Ook zijn ze allemaal op de hoogte van de laatste haartrends; zo ben je verzekerd van een trendy kapsel.

Monday
09:1518:00
Tuesday
Closed
Wednesday
09:1518:00
Thursday
09:1520:00
Friday
09:1520:00
Saturday
09:1518:00
Sunday
Closed
Products used in this venue

Hair salons nearby