Nail it!

Zandhovensteenweg 1D, 2520 Oelegem
5,0
9 avis
Zandhovensteenweg 1D, 2520 Oelegem

Avis sur le salon

5,0
9 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Super vriendelijk en verzorgd
Yindi
il y a 22 jours
Top
Gabrielle Pierrache
il y a un mois
Een aanrader! Nagels zijn mooi afgewerkt en de vorm is heel mooi. Veel keuze aan kleurtjes, glitters, versieringen en stempels. Zeer vriendelijk ontvangst.
Veerle
il y a 2 mois
Erg zorgvuldig gedaan! Ben zeer tevreden. Nageltjes heel mooi gedaan en Evelyne is een aangename sympathieke persoonlijkheid...
Nadya
il y a 3 mois
Zeer professionele nagelstyliste. Nagels altijd tip top! Veel keuze aan kleurtjes, glitters, versieringen en stempels. Komt ook aan huis. Goede service en goede prijs. Zeer vriendelijke ontvangst. Voor herhaling vatbaar!
il y a 3 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Nail it!
Zandhovensteenweg 1D
2520 Oelegem

Mooie nagels… Het doet gewoon iets met je! Of je nu niet zulke mooie nagels van jezelf hebt of je gelnagels met versieringen wil, bij nagelsalon Nail it! In Oelegem slaat eigenares Evelyne de spijker altijd precies op de kop. Het salon bevindt zich in een landelijke en karaktervolle omgeving; ideaal als je af en toe graag de rust wil opzoeken. Je kan hier terecht voor een manicure, maar zeker ook voor gelnagels en gellak. Als kers op de taart kan je je kunstnagels opleuken met nail art. Denk hierbij aan marmeren patronen, stickers of stripers voor een elegante look. Evelyne kan je nagels zelfs eigenhandig beschilderen met originele versiersels. Een leuke extra is dat een verzorging altijd inbegrepen is bij je nieuwe set gelnagels of gellak.

Handig om te weten: je kan parkeren op het privéterrein bij het kruispunt van Oudebaan en Bolkerhoeveweg. Nail it! verzorgt de behandelingen ook bij je thuis indien je binnen 5 km van het salon woont.

Lundi
10:0021:00
Mardi
10:0021:00
Mercredi
10:0021:00
Jeudi
10:0021:00
Vendredi
10:0021:00
Samedi
10:0021:00
Dimanche
10:0021:00

Bar à ongles dans les environs