Nail it!

Zandhovensteenweg 1D, 2520 Oelegem
5,0
8 reviews
Zandhovensteenweg 1D, 2520 Oelegem

Venue reviews

5,0
8 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Top
Gabrielle Pierrache
3 days ago
Een aanrader! Nagels zijn mooi afgewerkt en de vorm is heel mooi. Veel keuze aan kleurtjes, glitters, versieringen en stempels. Zeer vriendelijk ontvangst.
Veerle
a month ago
Erg zorgvuldig gedaan! Ben zeer tevreden. Nageltjes heel mooi gedaan en Evelyne is een aangename sympathieke persoonlijkheid...
Nadya
2 months ago
Zeer professionele nagelstyliste. Nagels altijd tip top! Veel keuze aan kleurtjes, glitters, versieringen en stempels. Komt ook aan huis. Goede service en goede prijs. Zeer vriendelijke ontvangst. Voor herhaling vatbaar!
2 months ago
Zeer professionele nagelstyliste. Veel keuze uit kleurtjes, versieringen, stempels, glitters, beschilderingen. Altijd heel mooi en verzorgd. Alles zeer proper. Aangename, huiselijke sfeer. Zeer vriendelijke ontvangst en superlieve dame. Erg begaan met de verzorging van je nagels. Zeer goede service. Komt ook aan huis en de prijzen zijn absoluut goed! Aanrader!
2 months ago
Show more reviews...

About

Nail it!
Zandhovensteenweg 1D
2520 Oelegem

Mooie nagels… Het doet gewoon iets met je! Of je nu niet zulke mooie nagels van jezelf hebt of je gelnagels met versieringen wil, bij nagelsalon Nail it! In Oelegem slaat eigenares Evelyne de spijker altijd precies op de kop. Het salon bevindt zich in een landelijke en karaktervolle omgeving; ideaal als je af en toe graag de rust wil opzoeken. Je kan hier terecht voor een manicure, maar zeker ook voor gelnagels en gellak. Als kers op de taart kan je je kunstnagels opleuken met nail art. Denk hierbij aan marmeren patronen, stickers of stripers voor een elegante look. Evelyne kan je nagels zelfs eigenhandig beschilderen met originele versiersels. Een leuke extra is dat een verzorging altijd inbegrepen is bij je nieuwe set gelnagels of gellak.

Handig om te weten: je kan parkeren op het privéterrein bij het kruispunt van Oudebaan en Bolkerhoeveweg. Nail it! verzorgt de behandelingen ook bij je thuis indien je binnen 5 km van het salon woont.

Monday
10:0021:00
Tuesday
10:0021:00
Wednesday
10:0021:00
Thursday
10:0021:00
Friday
10:0021:00
Saturday
10:0021:00
Sunday
10:0021:00

Nail Salons nearby