Me Time Relax

Wiekevorstsesteenweg 27, Heist op den berg, 2220

Désolé, Me Time Relax n'est temporairement pas disponible sur Treatwell. Retrouvez ci-dessous des salons à proximité avec des disponibilités ou rechercher consulter les salons à proximité

Trouvez les meilleurs salons près de chez vous

Yves Rocher Heist-op-den-Berg

29 reviews
Bergstraat 97, Heist-op-den-Berg, 2220 Antwerpen

Instituut Melanie

30 reviews
Mechelbaan 480, 2580 Putte

Zen by Water

11 reviews
273 Baalsebaan, 3128 Tremelo

Services populaires

Parcourir les services

Tout
Massage
Corps

Avis sur le salon

5,0
14 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Hans weet heel goed je klachten om te zetten in de perfect aangepaste massage hiervoor. Ik ga zeker terug
Ik kende Hans al van onze opleiding aan de levensschool. Samen hebben we de opleiding dieptemassage gevolgd. Aangezien ik zelf ook masseer is het nodig om mezelf ook te laten masseren als de spieren wat beginnen tegen te werken. Hans is daarvoor de geknipte masseur. Zijn kennis over het lichaam laat hem toe direct de plaats te vinden waar het nodig is. Ik kan dan ook Hans aan iedereen aanraden.
Hans is een geweldig professioneel man! Ondertussen al een paar keer dieptemassage gehad van hem en ik ga altijd buiten als een nieuwe persoon. Hij voelt direct waar de problemen zitten en zorgt ervoor dat je geen last meer hebt. Zeker aan te raden !!!! (ik kom er zelfs speciaal vanuit Brussel voor langs :-) )
Zeer goed en beloofde werking aan de spier pijn
Beetje onwennig voor de eerste keer een ontspanningsmassage 😊 maar ik voelde me bij Hans meteen op mijn gemak. Fijn was dat hij ook de pijn in mijn bil spontaan even mee nam met dieptemassage. Volgende dag voelde ik de pijn niet meer die er al een tijdje zat. Zeker voor herhaling vatbaar !
Voir plus de commentaires...

À propos

Me Time Relax
Wiekevorstsesteenweg 27
2220 Heist op den berg

In Heist op den Berg vind je massagesalon Me Time Relax. Je kan hier terecht voor diverse massages zoals zoals ontspannings-, energetische en hoofd-, nek-schoudermassages. Eigenaar Hans werkt volgens de principes van de Chinese geneeskunde.

Tevens kan je hier terecht bij fysieke klachten zoals bijvoorbeeld spier- of gewrichtspijn of een verminderde mobiliteit. Via een stevige dieptemassage worden “knopen” in de spieren weggewerkt.

Je bent hier aan het goede adres om even te ontspannen en wat tijd voor jezelf te nemen. Hans vindt een persoonlijke benadering belangrijk en daarom neemt hij de tijd om elke massage aan te passen op jouw behoeften en wensen. Relax en geniet.

Goed om te weten: je kunt in dit salon alleen met cash betalen en er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.

LunLundi
18:0022:00
MarMardi
09:0022:00
MerMercredi
09:0014:30
JeuJeudi
09:0014:00
VenVendredi
13:3015:00
SamSamedi
Fermé
DimDimanche
Fermé