Me Time Relax

Wiekevorstsesteenweg 27, Heist op den berg, 2220

Me Time Relax has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Yves Rocher Heist-op-den-Berg

29 reviews
Bergstraat 97, Heist-op-den-Berg, 2220 Antwerpen

Instituut Melanie

30 reviews
Mechelbaan 480, 2580 Putte

Zen by Water

11 reviews
273 Baalsebaan, 3128 Tremelo

Popular services

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

5,0
14 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Hans weet heel goed je klachten om te zetten in de perfect aangepaste massage hiervoor. Ik ga zeker terug
Ik kende Hans al van onze opleiding aan de levensschool. Samen hebben we de opleiding dieptemassage gevolgd. Aangezien ik zelf ook masseer is het nodig om mezelf ook te laten masseren als de spieren wat beginnen tegen te werken. Hans is daarvoor de geknipte masseur. Zijn kennis over het lichaam laat hem toe direct de plaats te vinden waar het nodig is. Ik kan dan ook Hans aan iedereen aanraden.
Hans is een geweldig professioneel man! Ondertussen al een paar keer dieptemassage gehad van hem en ik ga altijd buiten als een nieuwe persoon. Hij voelt direct waar de problemen zitten en zorgt ervoor dat je geen last meer hebt. Zeker aan te raden !!!! (ik kom er zelfs speciaal vanuit Brussel voor langs :-) )
Zeer goed en beloofde werking aan de spier pijn
Beetje onwennig voor de eerste keer een ontspanningsmassage 😊 maar ik voelde me bij Hans meteen op mijn gemak. Fijn was dat hij ook de pijn in mijn bil spontaan even mee nam met dieptemassage. Volgende dag voelde ik de pijn niet meer die er al een tijdje zat. Zeker voor herhaling vatbaar !
Show more reviews...

About

Me Time Relax
Wiekevorstsesteenweg 27
2220 Heist op den berg

In Heist op den Berg vind je massagesalon Me Time Relax. Je kan hier terecht voor diverse massages zoals zoals ontspannings-, energetische en hoofd-, nek-schoudermassages. Eigenaar Hans werkt volgens de principes van de Chinese geneeskunde.

Tevens kan je hier terecht bij fysieke klachten zoals bijvoorbeeld spier- of gewrichtspijn of een verminderde mobiliteit. Via een stevige dieptemassage worden “knopen” in de spieren weggewerkt.

Je bent hier aan het goede adres om even te ontspannen en wat tijd voor jezelf te nemen. Hans vindt een persoonlijke benadering belangrijk en daarom neemt hij de tijd om elke massage aan te passen op jouw behoeften en wensen. Relax en geniet.

Goed om te weten: je kunt in dit salon alleen met cash betalen en er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.

MonMonday
18:0022:00
TueTuesday
09:0022:00
WedWednesday
09:0014:30
ThuThursday
09:0014:00
FriFriday
13:3015:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed