Tanden bleken

Ook bekend als:

Tanden Witten

Zoek op Treatwell naar Tanden bleken bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Naarmate we ouder worden en door bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn of roken, verkleuren onze tanden. Gelukkig kan een professionele bleeksessie deze schade voor een groot deel herstellen. Wil jij weer een wit, fris en gezond uitziend gebit? Dan is het bleken van je tanden absoluut de snelste, veiligste en meest effectieve manier.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN HET BLEKEN VAN JE TANDEN?

Het professioneel laten bleken van je tanden is een fluitje van een cent. Bovendien hoeven deze behandelingen allang niet meer altijd plaats te vinden bij je tandarts. Je kiest een salon uit en boekt een afspraak op een dag die jou uitkomt. Er wordt goed gekeken naar de staat van je tanden en vervolgens bepaalt je tandarts of behandelaar wat mogelijk is. Wanneer je een sterk verkleurd gebit hebt, zal het meestal niet meteen mogelijk zijn om je tanden parelwit te bleken, maar je kan zeker een mooi resultaat behalen. Bovendien is het mogelijk om voor meerdere sessies te kiezen om je tanden toch die extra paar tinten lichter te krijgen. Het laten bleken van je tanden doet absoluut geen pijn en een behandeling varieert van 20 tot 60 minuten.

GOED OM TE WETEN

  • Denk jij nog steeds dat je je tanden alleen kunt bleken door middel van een peperdure behandeling bij de tandarts? Think again, want salons die gespecialiseerd zijn in het bleken van je gebit hebben tegenwoordig net zoveel kennis als je tandarts.
  • Het bleken van tanden heeft het meeste effect op gele tanden. Grijze tanden zijn wat lastiger wit te krijgen.
  • Tanden bleken hoeft niet duur te zijn en is geschikt voor iedere portemonnee. Een stralend wit gebit heb je al vanaf 25 euro.
  • Alleen een behandeling van je natuurlijke gebit is mogelijk. Kronen, kunstgebitten en facings kunnen helaas niet gebleekt worden.
  • Wanneer je witte plekjes op je tanden hebt, zullen deze na een behandeling nog witter worden. Houd er rekening mee dat deze na de behandeling beter zichtbaar worden.
  • Het bleken van je tanden is een erg comfortabele behandeling. Je hoeft dan ook zeker niet bang te zijn voor pijn. De tanden kunnen tot 24 uur na de behandeling wat gevoelig zijn, maar dit gevoel neemt snel af.
  • Het resultaat van de behandeling houdt meestal 6 maanden tot 2 jaar aan. Dit is zeer afhankelijk van je levensstijl, pas dus op met roken en sterk gekleurd voedsel.
  • Sommige salons verdelen de behandeling over meerdere sessies. Hoe meer bleeksessies je ondergaat, hoe witter je tanden zullen worden.

Veel salons gebruiken bleekgel zonder schadelijke peroxide of zelfs een gel op basis van natuurlijke ingrediënten.

DE WETENSCHAPPELIJKE FEITEN OP EEN RIJTJE

Veel mensen maken zich zorgen over de effecten van het bleken van hun tanden. Wij kunnen je geruststellen - het professioneel laten bleken van je tanden is absoluut niet schadelijk. Veel salons gebruiken bleekgel zonder schadelijke peroxide of zelfs een gel op basis van natuurlijke ingrediënten. De gel werkt van binnenuit, is niet schadelijk voor je glazuur of tandvlees en een behandeling is net zo betrouwbaar als bij de tandarts. Simpel en veilig dus!


Deel dit artikel