Schoonheidssalon
in de buurt van Gitschotellei, Antwerpen
Schoonheidssalons

Kies uit 17 schoonheidssalons in de buurt van Gitschotellei, Antwerpen

Beauty Room Emi

5,0
6 reviews
Antwerpen
Laat zien op de kaart
Laserontharing - Bikinilijn 10 min
€19,99
€35
Laserontharing - Buik 10 min
€29,99
€45
Laserontharing -Volledig bikinilijn 15 min
€39,99
€60
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
08:0017:45
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
13:0017:45
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
08:0017:45
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
Gesloten

Beauty Room Emi bevindt zich in Antwerpen en is een hoogwaardige ontharingssalon. Klanten kunnen hier terecht voor een breed scala aan behandelingen, waaronder laserontharing.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met de Van Den Hautelei tramhalte op slechts een minuut loopafstand en op wandelafstand tram 8 en tram 24. Er is een betalend parkeergelegenheid.

Het team:
De salon wordt gerund door de zeer ervaren en toegewijde Emilya. Emilya zorgt ervoor dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt en streeft ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en aangenaam.
  • Gespecialiseerd in: Emilya is gecertificeerd in de laser training: het gebruik van apparaat, veiligheid, parameter instellingen, behandelingstechnieken, fysieke en biologische basisiprincipes, behandelingsmogelijkheiden zoals definitief ontharen & risico's, preventie en nabehandelingen.
  • De extra’s: Er wordt hier de tijd genomen voor de behandelingen en het geven van advies en er wordt Nederlands, Engels, Frans & Russisch gesproken.