Vrouwen harsen - benen
in Turnhout, Provincie Antwerpen
Elke datum
Vrouwen harsen - benen

We hebben 1 salon gevonden met vrouwen harsen - benen in Turnhout, Provincie Antwerpen

Beautification

5,0
2 reviews
Turnhout, Provincie Antwerpen
Laat zien op de kaart
Onderbenen + knie 15 min
€25
Bovenbenen 10 min
€25
Volledige benen 25 min
€41
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3022:00
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
08:0017:00
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
09:3016:00
ZoZondag
Gesloten

Bij Beautification wordt je welkom geheten in een warme huiselijke sfeer, waar het innerlijk welzijn van elke klant centraal staat.

Het team: Beautification wordt uitgebaat door Natalie, die meer dan 15 jaar ervaring heeft.

Gespecialiseerd in: Naast de allround schoonheidsbehandelingen kan je ook terecht voor definitieve laserontharing, permanente make- up en vet bevriezen. Heb je meer nood aan innerlijke rust, kan je kiezen voor de helende behandelingen, zoals reiki, klankschaalmassage, holistische gelaatsverzorgingen,...

Merken en producten: Er wordt uitsluitend gewerkt met minerale Make-up van Bellapierre. Voor de gelaatsverzorging werd er gekozen voor Lakshmi. LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Het Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.

Extra’s: Een bezoek aan dit salon zorgt er voor dat je helemaal ontspannen en opgeladen naar huis kan gaan. Er wordt aandacht besteed aan zowel het uiterlijke als het innerlijk welzijn. Parkeren kan gratis en voor de deur.