Nagelbehandelingen in nagelsalons of nagelstudio's
in de buurt van Herentals
Elke datum
Nagelbehandelingen in nagelsalons of nagelstudio's
Populaire behandelingen

We hebben 1 salon gevonden met nagelbehandelingen in nagelsalons of nagelstudio's in de buurt van Herentals

Medische pedicure en paramedisch centrum Herentals

4,7
270 reviews
Herentals
Laat zien op de kaart
Medische pedicure artrosepatiënten basisbehandeling1 u
€45
Medische pedicure standaard basisbehandeling1 u
€45
Medische pedicure diabetespatiënten basisbehandeling1 u
€45
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0012:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Bij Medische pedicure en paramedisch centrum Herentals kan je terecht voor medische pedicures. Heb je diabetes, artrose of reuma? Eigenares Valerie biedt speciale pedicures en manicures aan die hier speciaal op zijn afgestemd. Ze heeft in België en Nederland aanvullende kennis opgedaan over onderwerpen zoals anatomie, hygiëne, dermatologie, wondzorg en voetonderzoek. De behandelduur wordt hier altijd ruim ingepland, zodat er zeker weten genoeg tijd is voor jou. Er worden medisch verantwoorde producten gebruikt en leuk om te weten is dat je bij een pedicure plaats kan nemen in een behandelstoel met een vibratie- en infraroodfunctie. Een andere leuke extra is dat je schoenen hier ook nog eens worden gereinigd met actieve zuurstof (ozon) en nadien worden ze direct worden gedroogd met een speciaal apparaat. Zo weet je zeker dat je schimmels en bacteriën geen kans geeft.

EXCLUSIEF: Om onze patiënten nog beter te informeren over de problematiek hun nagel- en huidaandoeningen kunnen zij op een extra scherm door middel van een webcam in detail bekijken wat er behandeld of verwijderd wordt en op welke plaatsen u extra aandacht moet geven bij uw verdere thuisverzorging.

Let op: in het salon kan enkel met cash of met de Payconiq by Bancontact app worden betaald.

WIJZIGING PARKING:

Sinds heden kan u gratis uw auto parkeren in de nieuwe parkeertoren. U neemt op de Atealaan de zijstraat Saffierstraat (op de hoek ervan ligt het bedrijf Van De Poel). Voor de brug op de Saffierstraat rijdt u de zandweg op richting de bakstenen bedrijfstoren en parkeert u in het parking gebouw. Om naar de receptie te gaan gaat u door de stalen deuren met opschrift "receptie".


Medische pedicure praktijk Herentals is een niet-geconventioneerde zorgverlener en heeft het akkoord met de ziekenfondsen niet aanvaard en bepaalt vrij het honorarium.