Gezichtsbehandelingen
in de buurt van Jozef Cuyverstraat, Antwerpen
Elke datum
Gezichtsbehandelingen
Populaire behandelingen

Kies uit 5 salons met gezichtsbehandelingen in de buurt van Jozef Cuyverstraat, Antwerpen

The Beauty Agency

No reviews
Wilrijk, Antwerpen
Laat zien op de kaart
Led licht 10 min
€10
Jelly mask 15 min
€15
Zuurstofmasker 15 min
€35
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
14:4517:00
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
10:0020:30
DoDonderdag
14:0020:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
09:0012:00

Bij deze salon kom je terecht in een gezellige ruimte met oog op detail waarbij beleving, vrouwelijkheid, zachte kleuren centraal staan.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Het instituut is dicht gelegen bij tram 2, 10 en 4.

Het team: Anissa van The Beauty Agency heeft ruim 2 jaar ervaring als gecertificeerde huidspecialiste. Ze blijft zich voortdurend bijscholen zowel in het binnen- als in het buitenland.

Gespecialiseerd in: Het instituut is gespecialiseerd in huidverbetering (chemische en biologische peelings, aquadermabrasie, microneedling,...) en lashlift.

Merken en producten: Er wordt uitsluitend gewerkt met paramedische producten om de meest gewenste en mooiste resultaten te kunnen verwezenlijken. De uiterst hoogwaardige en geconcentreerde producten van Medik8, Circadia en Heliocare hebben ervoor gezorgd dat dames die bij Anissa met verscheidene huidproblemen geholpen werden en hun zelfvertrouwen terug hebben gewonnen. Daarnaast worden er verschillende huidverbeterende apparaten gebruikt zoals de Dermapen 4™ en de Hydrapeel.

Extra’s: Bij Anissa ben je bij het juiste adres als je op zoek bent naar gepersonaliseerde huidverbetering, gericht advies, kwaliteit en eerlijkheid. Er wordt veel aandacht geschonken aan wat uw huid effectief nodig geeft maar tevens naar wat u mist in uw huid. Je bent bij het goede adres als je op zoek bent naar Self-love, Een huidcoach, Resultaat, Een goede vriendin, Een kwaliteitsvolle service.