Medische pedicure
in Provincie Antwerpen
Elke datum
Medische pedicure

Kies uit 36 salons met medische pedicure in Provincie Antwerpen

Beauty by Kris

4,9
50 reviews
Wommelgem, Provincie Antwerpen
Laat zien op de kaart
Thuissalon
Medische pedicure 15 min - 1 u 20 min
vanaf €15
Medische pedicure 40 min
€40
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00

Bij Beauty by Kris bied ik Kristina jullie een uitgebreide gamma cosmetische behandeling o.a. ook esthetisch en gespecialiseerde pedicure aan. Mijn focus is gericht op dames voor wie de leeftijd niets meer dan een cijfer is en een rimpelloze huid willen onderhouden.Hetgeen dat mij van de rest onderscheidt is dat ik met de meest innovatieve apparaten in de strijd tegen huidveroudering werk. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, zelf na de eerste procedure. De huid is duidelijk strakker en de tekenen van veroudering zijn sterk verminderd.

In mijn esthetische praktijk kwam ik regelmatig mensen met voetproblemen tegen ,dus besloot ik mij verder te specialiseren in gespecialiseerde pedicure zodat ik meer kon betekenen voor mijn klanten en hen weer het plezier te gunnen van een aangename wandeling, winkelen of sporten zonder pijn.In mijn pedicuur praktijk gebruik ik gespecialiseerde technieken om de pijn in de voegen veroorzakt door eeltpit, likdoorn, teen of nagelafwijkingen te verzachten.

Mijn pedicuur behandeling beëindig ik altijd met relaxerend voetmassage.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer :
Bushalte Wommelgem Dorp op 100 meter lopen.

Het team :
Kristina is professioneel en vriendelijk.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer : Gezellig thuissalon
  • Gespecialiseerd in: Gelaatsverzorgingen
  • Merken & producten: Galvanic
  • De extra’s : In de salon kan niet worden gepind. Er kan gratis worden geparkeerd. In de salon kan met Payconiq worden betaald.

Medische pedicure en paramedisch centrum Herentals

4,8
297 reviews
Herentals
Laat zien op de kaart
Medische pedicure diabetespatiënten basisbehandeling1 u
€50
Medische pedicure reumapatiënten basisbehandeling1 u
€50
Medische pedicure artrosepatiënten basisbehandeling1 u
€50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0012:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Bij Medische pedicure en paramedisch centrum Herentals kan je terecht voor medische pedicures. Heb je diabetes, artrose of reuma? Eigenares Valerie biedt speciale pedicures en manicures aan die hier speciaal op zijn afgestemd. Ze heeft in België en Nederland aanvullende kennis opgedaan over onderwerpen zoals anatomie, hygiëne, dermatologie, wondzorg en voetonderzoek. De behandelduur wordt hier altijd ruim ingepland, zodat er zeker weten genoeg tijd is voor jou. Er worden medisch verantwoorde producten gebruikt en leuk om te weten is dat je bij een pedicure plaats kan nemen in een behandelstoel met een vibratie- en infraroodfunctie. Een andere leuke extra is dat je schoenen hier ook nog eens worden gereinigd met actieve zuurstof (ozon) en nadien worden ze direct worden gedroogd met een speciaal apparaat. Zo weet je zeker dat je schimmels en bacteriën geen kans geeft.

EXCLUSIEF: Om onze patiënten nog beter te informeren over de problematiek hun nagel- en huidaandoeningen kunnen zij op een extra scherm door middel van een webcam in detail bekijken wat er behandeld of verwijderd wordt en op welke plaatsen u extra aandacht moet geven bij uw verdere thuisverzorging.

Let op: in het salon kan enkel met cash of met de Payconiq by Bancontact app worden betaald.

WIJZIGING PARKING:

Sinds heden kan u gratis uw auto parkeren in de nieuwe parkeertoren. U neemt op de Atealaan de zijstraat Saffierstraat (op de hoek ervan ligt het bedrijf Van De Poel). Voor de brug op de Saffierstraat rijdt u de zandweg op richting de bakstenen bedrijfstoren en parkeert u in het parking gebouw. Om naar de receptie te gaan gaat u door de stalen deuren met opschrift "receptie".


Medische pedicure praktijk Herentals is een niet-geconventioneerde zorgverlener en heeft het akkoord met de ziekenfondsen niet aanvaard en bepaalt vrij het honorarium.

1
2