Kies uit 13 salons met led lichttherapie in Oost-Vlaanderen

Nieuw

Physiomins Beauty Firm

5,0
1 review
Nazareth, Oost-Vlaanderen
Laat zien op de kaart
Collageen & Led Therapie + Bindweefselmassage1 u 10 min
€95
Anti-aging peptide masker & Ledtherapie1 u 30 min
€140
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0014:00
DoDonderdag
14:0020:00
VrVrijdag
09:0014:00
ZaZaterdag
09:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Warm ontvangst in een sfeervolle rustige omgeving met verrijkende internationale invloeden. Ruimte voor elk persoonlijk verhaal (met de nodige discretie) om iedere klant zo grondig mogelijk te kunnen begeleiden en ondersteunen op de nodige vlakken. Om de beste fysieke resultaten te bekomen is het van belang ook het mentaal en emotioneel verhaal mee te nemen tijdens het intakegesprek en doorheen de kuur.

Producten: Huidherstel - Christina Cosmeceuticals voor reset behandelingen en onderhoud van de huid, collageen & led therapie, diepte peelings, Microneedling, VPL lichttherapie voor herstel van het huidbeeld, liften van verouderende huid & doeltreffende permanente ontharing

Full Body Reset, Shaping & Versteviging - de krachtigste gepatenteerde Italiaanse toestellen op de markt op gebied van ontgifting, permanente vetafbraak & versteviging van huid en spieren (Cesare Q) VOEDING: ondersteunende proteïnesnacks voor tijdens de kuur van Lignavita

Ervaringen: Het doeltreffend Physiomins concept bestaat ondertussen 12 jaar. Missie van de zaak? Volledige reset van iedere klant, ze tot de beste versie van zichzelf helpen transformeren, de bekomen resultaten behouden en deze nóg verder finetunen indien ze dit wensen.

Specialiteiten: Volledige reset van lichaam en huid. Specialisatie in progressieve voedingsbegeleiding - permanente vetafbraak - grondige ontgifting - huidproblematieken - huidregeneratie, -verjonging & - onderhoud, anti-aging - All round coaching zowel fysiek, mentaal als emotioneel & hoe een 'leefbare' bewuste levensstijl te creëren in onze huidige maatschappij (de 80-20 regel) die toelaat de bekomen resultaten te behouden én ook te kunnen blijven genieten van voeding binnen het sociaal leven

Vervoer: bus & trein

Extra's: Persoonlijke one on one begeleiding en nauwe opvolging van opstart tot finalisering van de kuur + mogelijkheid tot periodieke ondersteuning achteraf.

SHE BEAUTY SKIN

5,0
3 reviews
Oost-Vlaanderen
Laat zien op de kaart
Gezichtsbehandeling Boost (hydromicrodermabrasie + LED-therapie) 50 min
€70
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
08:3018:00
DiDinsdag
08:3018:00
WoWoensdag
08:3018:00
DoDonderdag
08:3018:00
VrVrijdag
08:3018:00
ZaZaterdag
08:3018:00
ZoZondag
08:3018:00

Welkom bij SHE beauty skin in Oosterzele! SHE beauty skin is een medisch esthetisch instituut waar kwaliteit, persoonlijke aanpak en ontspanning centraal staan met als missie huidverbetering en huidverjonging, door het inzetten van multi-techniek gelaatsverzorgingen en HIFU-behandelingen (huidverstrakking).

Dankzij medisch onderbouwde apparaten en producten van het hoogwaardige merk celestetic kunnen wij het verschil maken voor jou. Celestetic is het eerste Belgische laboratorium voor medische esthetiek. No miracles, just science, zonder valse beloften.

Het team zorgt ervoor dat elke klant zich speciaal voelt. Ze nemen de tijd voor elke klant en zorgen ervoor dat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die ze verdienen. De prachtige, rustige en ontspannen omgeving zorgen ervoor dat je je op je gemakt voelt tijdens je bezoek aan het salon.

Kom nu langs en ontvang advies op maat om jouw huid van binnenuit te laten stralen!

Tot snel!

Yasmine & Selina

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:

Bus: Oosterzele Smessenbroek

Het Team:

Zussen Yasmine en Selina staan voor je klaar.

Wat we leuk vinden aan de salon:

* Sfeer: Ontspannen sfeer en persoonlijke aanpak
* Gespecialiseerd in: Gezichtsbehandelingen & lichaamsbehandelingen
* Merken en producten: Celestetic
* De extra’s: Gratis parkeren.