Kies uit 9 salons met laserontharen in Gent

LaserSerenity

5,0
6 reviews
Oostakker, Gent
Laat zien op de kaart
Bovenlip 20 min
€30
Bakkebaard 20 min
€30
Wenkbrauwen 20 min
€30
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
14:3021:00
DiDinsdag
14:3021:00
WoWoensdag
14:3021:00
DoDonderdag
14:3021:00
VrVrijdag
15:0021:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
09:0018:00

Sfeer in de salon: In de laserontharingssalon wordt er gestreefd naar een professionele en gastvrije sfeer. Klanten kunnen een comfortabele ervaring verwachten met een focus op resultaatgerichte dienstverlening. De eigenaar is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige laserontharing en besteedt zorgvuldig aandacht aan de behoeften en wensen van elke klant.

Merken en producten: In de salon wordt gewerkt met de nieuwste technologie, namelijk de Soprano Ice Platinum, die wordt beschouwd als de beste laser op de markt voor ontharing. Deze geavanceerde laser combineert drie golflengten om effectief ongewenste haargroei te verminderen. Het zorgt voor een veilige, pijnloze en langdurige ontharing, geschikt voor diverse huidtypen.

Het team: De eigenaar van de salon, met recente ervaring en een behaald certificaat in laserontharing, staat klaar om professionele dienstverlening te bieden. Met een toewijding aan kwaliteit, ondanks de recente start, garandeert de eigenaar een hoogwaardige ervaring in laserontharing.

Gespecialiseerd in: In de salon is er specialisatie in laserontharing. De eigenaar richt zich op het bieden van hoogwaardige en effectieve ontharingsdiensten met behulp van geavanceerde laserapparatuur. Het doel van de eigenaar is om klanten een duurzame oplossing te bieden voor ongewenste haargroei, met speciale aandacht voor veiligheid en tevredenheid.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gunstig gelegen nabij een bushalte, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot het openbaar vervoer om de locatie te bereiken.

Extra's: We streven naar een minimale pijnervaring, zodat klanten een bevredigende en comfortabele laserontharing ondergaan met de geavanceerde Soprano Ice Platinum-laser in onze salon. Met persoonlijke aandacht, flexibele afspraakmogelijkheden en voldoende parkeergelegenheid maken we elke behandeling zo aangenaam mogelijk.