Kies uit 19 salons met henna brows in Provincie Antwerpen

Queen Seven

4,8
116 reviews
Koningshooikt, Provincie Antwerpen
Laat zien op de kaart
Henna Brows + Shaping 30 min
€60
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Welkom in een modern en toegankelijk salon waar de sfeer altijd vriendelijk is. We nodigen je van harte uit om elke vraag te stellen – we zijn hier om je te helpen.

Merken en producten: We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van topmerken die onze behandelingen aanvullen: - Hydrafacial™ - SuperBoost - Medik8 - Delia Skin Care - Abstract - Bikini Body - BodySculptor - Contour Wrap - BioSlimming - BellaPierre - Golden Rose - Murad - Observ520X - BIAB - ExcluJess

Het team: Ons team wordt geleid door Kelly, onze zaakvoerder en huidexpert. Marionne versterkt ons al 5 jaar met haar kennis en kunde. Daarnaast bieden we regelmatig stagiaires de kans om waardevolle ervaring op te doen. We zijn trots te vermelden dat we sinds 2006, nu 17 jaar, ons vak uitoefenen met passie.

Gespecialiseerd in: We zijn experts in huidverbetering, afgestemd op jouw specifieke behoeften. We bieden exclusieve behandelingen aan met de befaamde Hydrafacial & Superboost. Bovendien hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het zetten van kunstnagels.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Het salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De lijnhalte Boerenkrijglaan (bussen 560/561/569) ligt bijna recht voor onze deur. Voor wie met de auto komt: je kunt direct voor het salon parkeren of in de nabije omgeving.

Extra's: Bij elke huidverbeteringsbehandeling nemen we ruim de tijd om jou de beste zorg en advies te bieden. Onze expertise in het plaatsen van nagels wordt door vele klanten geprezen als "snel en goed". Elk van onze behandelingen wordt uitgevoerd met liefde en toewijding. Dankzij ons diverse team kan ieder van ons zijn specialisatie volledig benutten.