Kies uit 23 salons met gezichtsmassages in Provincie Antwerpen

ARKÉ

5,0
37 reviews
Paalstraat, Provincie Antwerpen
Laat zien op de kaart
(Facials) Extra long massage 15 min
€20
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Zeer persoonlijk aanpak, premium service.

Merken en producten: Meder M.A.D Skincare.

Het team: Zaina eigenares 17 jaar in beautysector Margarita 2 jaar ervaring in manicure met gel.

Gespecialiseerd in : Arke is een back-to-basics of no-nonsens beauty wat een “New Era” zal betekenen in de tijden van 10-steps routines en tijdelijke hypes. Ongeacht hoeveel nieuwe technologieën, producten en behandelingen nog op de markt gaan komen de komende jaren en decennia, het geheim van mooie en gezonde huid is al heel lang ontdekt. Wil jij dit ontdekken? Maak dan snel een afspraak bij Arké!

Extra's: ARKÉ A NEW ERA OF BEAUTY Arké is toegewijd om jou te helpen om er op je best uit te zien en je ook zo te voelen. Dit doen ze door cosmetische behandelingen van het hoogste medische niveau. Elk van onze services is zorgvuldig ontworpen om in jouw unieke behoeften te voorzien en het ervaren personeel staat klaar om je bij elke stap te begeleiden. Arké is een no-nonsense salon, eigenares Zaina, werkt al 15 jaar in beauty sector, maar is continue aan het bijleren, ze heeft 9 diplomas, zowel nationaal als internationaal. Ze ben begonnen als makeup artiste en educator voor diverse brands en productiehuizen, daarna skincare expert Estée Lauder en ondertussen al 4 jaar fulltime ladyboss van Arké! Je kan bij Arké terecht voor verschillende behandelingen voor skin, nails, brows, ... Mannen kunnen ook terecht bij Zaina en haar team van specialisten.

Beauty by Kris

4,8
70 reviews
Wommelgem, Provincie Antwerpen
Laat zien op de kaart
Thuissalon
Gezichtsmassage 25 min
€25
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Bij Beauty by Kris bied ik Kristina jullie een uitgebreide gamma cosmetische behandeling o.a. ook esthetisch en gespecialiseerde pedicure aan. Mijn focus is gericht op dames voor wie de leeftijd niets meer dan een cijfer is en een rimpelloze huid willen onderhouden.Hetgeen dat mij van de rest onderscheidt is dat ik met de meest innovatieve apparaten in de strijd tegen huidveroudering werk. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, zelf na de eerste procedure. De huid is duidelijk strakker en de tekenen van veroudering zijn sterk verminderd.

In mijn esthetische praktijk kwam ik regelmatig mensen met voetproblemen tegen ,dus besloot ik mij verder te specialiseren in gespecialiseerde pedicure zodat ik meer kon betekenen voor mijn klanten en hen weer het plezier te gunnen van een aangename wandeling, winkelen of sporten zonder pijn.In mijn pedicuur praktijk gebruik ik gespecialiseerde technieken om de pijn in de voegen veroorzakt door eeltpit, likdoorn, teen of nagelafwijkingen te verzachten.

Mijn pedicuur behandeling beëindig ik altijd met relaxerend voetmassage.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer :
Bushalte Wommelgem Dorp op 100 meter lopen.

Het team :
Kristina is professioneel en vriendelijk.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer : Gezellig thuissalon
  • Gespecialiseerd in: Gelaatsverzorgingen
  • Merken & producten: Galvanic
  • De extra’s : In de salon kan niet worden gepind. Er kan gratis worden geparkeerd. In de salon kan met Payconiq worden betaald.
Nieuw

soade. Taking care of your beauty.

No reviews
Mortsel, Provincie Antwerpen
Laat zien op de kaart
Face sculpting verkorte versie 1 u
€80
Buccal intensieve anti-aging gezichtsmassage - aan huis1 u 15 min
€95
Buccal intensieve anti-aging gezichtsmassage - bij Soade1 u 15 min
€95
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:3019:00
WoWoensdag
13:3019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
13:3015:30
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Je wandelt met een lach naar buiten en met jouw zelfvertrouwen in de lift kan je weer de hele wereld aan. Een genotsmoment voor jou. Inderdaad, omdat je het verdient! Klant of patiënt, het geeft ons voldoening om voldoende tijd voor je vrij te maken, je met liefde te soigneren en met vertrouwen te behandelen.

Merken en producten: PCA Skin, Bellapierre, OrchidBloom, Eqology.

Het team: Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en trends in de schoonheidsindustrie, zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan mijn klanten en patiënten. Meer dan 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en 25 jaar als verpleegkundige met diverse specialisaties zorgen er mee voor dat we jou de zorg geven die je verdient.

Gespecialiseerd in: Permanente make-up, medische tepeltattoo na borstreconstructie, huidverbetering, buccal anti-aging gezichtsmassage, lichttherapie.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De bushaltes van buslijnen 91 en 92 liggen op 100 meter. De bushaltes van buslijnen 51, 52 en 53 liggen op 250 meter.

1
2