Gelnagels
in West-Vlaanderen
Elke datum
Gelnagels

Kies uit 13 salons met gelnagels in West-Vlaanderen

Salon Anne

5,0
35 reviews
Roubaix
Laat zien op de kaart
Gelpolish tenen 40 min
€35
Gelpolish tenen (indien gelpolish aanwezig, gelegd door ander salon) 45 min
€43
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
13:3016:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Bij Salon Anne kom je in een ontspannen sfeer terecht waar er naar je wensen geluisterd wordt. Het is er altijd gezellig ingericht in thema van het moment. Je komt er echt tot rust en je kan er met al je vragen terecht.

Merken en producten: Er wordt gewerkt met het merk Indigo voor de nagels en het merk Footlogix voor de voeten. Beide zijn een van de betere merken op de markt met degelijke en mooie resultaten.

Het team: Anne heeft ondertussen bijna een jaar ervaring in haar salon.

Gespecialiseerd in: Salon Anne specialiseert zich in gespecialiseerde voetverzorging en gelnagels. Het onderscheid zich door heel veel aandacht te besteden aan zo clean en net mogelijk nagels te plaatsen. Als het op voeten aankomt wordt er gepersonaliseerd advies gegeven waar je ook thuis mee aan de slag kan. Vandaar dus ook de productverkoop.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Een bushalte is er op 500m beschikbaar.

Extra's: Ze werkt in hoofdberoep al heel haar leven in de thuiszorg waar ze al heel veel ervaring heeft opgedaan die ze nu gebruikt in haar salon. Zo voorziet ze voor iedereen de best mogelijke kwaliteit, naar de wens van de klant.