Kies uit 5 salons met brushing in de buurt van Edegem, Provincie Antwerpen

Kreatos Kontich

4,9
45 reviews
Station Kontich?, Provincie Antwerpen
Laat zien op de kaart
DAMES BRUSHING MIDDELLANG 30 min
€31
BRUSHING KORT 30 min
€28,50
DAMES BRUSHING LANG 45 min
€35
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
08:3017:20
DiDinsdag
08:3017:20
WoWoensdag
08:3517:00
DoDonderdag
09:3018:35
VrVrijdag
08:3017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Kreatos Kontich is een gerenommeerde kapsalon gelegen in het hart van Kontich. Deze salon staat bekend om zijn uitstekende haarverzorgingsdiensten en toegewijde professionals die zich inzetten om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op slechts 2 minuten loopafstand van het Kontich-Lint station, waardoor het een handige keuze is voor klanten die met de trein reizen.

Het team: Het team van Kreatos Kontich bestaat uit professionele haarstylisten die gespecialiseerd zijn in verschillende behandelingen. Ze zijn gepassioneerd over hun werk en streven ernaar om elke klant een persoonlijke en bevredigende ervaring te bieden. Hun expertise en vriendelijke benadering hebben de salon tot een populaire keuze gemaakt onder de inwoners van Kontich.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De centrale locatie maakt het gemakkelijk bereikbaar. - Het ervaren team van stylisten dat gespecialiseerd is in diverse haarbehandelingen. - De nabijheid van het Kontich-Lint station maakt het een handige optie voor klanten die met de trein reizen. - De persoonlijke en vriendelijke service die ervoor zorgt dat klanten zich welkom en gewaardeerd voelen.