Kies uit 14 salons met acnébehandeling in Antwerpen

Karina Kamela

4,7
131 reviews
Historisch centrum, Antwerpen
Laat zien op de kaart
Daluren en last-minute
Gelaatsbehandeling - Acne1 u
vanaf €84,15
bespaar tot 15%
Gelaatsbehandeling - Acne1 u
vanaf €102
bespaar tot 15%
Gelaatsbehandeling - Acne1 u
vanaf €80
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Ben je op zoek naar een allround beauty salon waar je terecht kan voor laser ontharing, permanente make up, gelaats- en lichaamsbehandelingen?

Door uitgebreid aanbod aan behandelingen voor zowel vrouwen als mannen, is deze beauty salon toegankelijk voor iedereen die zich van kop tot teen verzorgd wil voelen of zich wat luxe wilt schenken. Karina geeft je ook gratis advies op vlak van huidverzorging en kan gespecialiseerde direct verkrijgbare producten aanraden. Voor welke behandeling je ook kiest, Karina zorgt ervoor dat je altijd met een tevreden gevoel haar salon weer verlaat.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Tramhalte, Antwerpen Sint-Katelijn op loopafstand.

Het Team:
Bij Karina Kamela in Antwerpen ben je aan het juiste adres! Karina behaalde meer dan twintig certificaten als schoonheidsspecialiste en zij weet precies wat te doen om je het beste resultaat te geven. Dankzij haar nauwkeurigheid en professionele aanpak kan je je zeker en veilig voelen.


Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Modern
  • Gespecialiseerd in: Laser ontharing, permanente make up, gelaats- en lichaamsbehandelingen
  • De extra's: In het centrum van Antwerpen

The Beauty Agency

No reviews
Wilrijk, Antwerpen
Laat zien op de kaart
Acne Facial1 u
€80
Chocolate & Champagne Facial1 u
€110
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
14:4518:30
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
10:0020:30
DoDonderdag
14:0020:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
09:0012:00

Bij deze salon kom je terecht in een gezellige ruimte met oog op detail waarbij beleving, vrouwelijkheid, zachte kleuren centraal staan.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Het instituut is dicht gelegen bij tram 2, 10 en 4.

Het team: Anissa van The Beauty Agency heeft ruim 2 jaar ervaring als gecertificeerde huidspecialiste. Ze blijft zich voortdurend bijscholen zowel in het binnen- als in het buitenland.

Gespecialiseerd in: Het instituut is gespecialiseerd in huidverbetering (chemische en biologische peelings, aquadermabrasie, microneedling,...) en lashlift.

Merken en producten: Er wordt uitsluitend gewerkt met paramedische producten om de meest gewenste en mooiste resultaten te kunnen verwezenlijken. De uiterst hoogwaardige en geconcentreerde producten van Medik8, Circadia en Heliocare hebben ervoor gezorgd dat dames die bij Anissa met verscheidene huidproblemen geholpen werden en hun zelfvertrouwen terug hebben gewonnen. Daarnaast worden er verschillende huidverbeterende apparaten gebruikt zoals de Dermapen 4™ en de Hydrapeel.

Extra’s: Bij Anissa ben je bij het juiste adres als je op zoek bent naar gepersonaliseerde huidverbetering, gericht advies, kwaliteit en eerlijkheid. Er wordt veel aandacht geschonken aan wat uw huid effectief nodig geeft maar tevens naar wat u mist in uw huid. Je bent bij het goede adres als je op zoek bent naar Self-love, Een huidcoach, Resultaat, Een goede vriendin, Een kwaliteitsvolle service.