Zachte Zorg

Lodewijk De Vochtlaan 8, Heverlee, 3001

Zachte Zorg heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Yves Rocher Leuven

467 reviews
Diestsestraat 20, 3000 Leuven

Therapeutische massages

268 reviews
Ter Elstlaan 1, 3001 Leuven

Schoonheidssalon Marie

735 reviews
Redingenstraat 63, 3000 Leuven

Alle behandelingen

Reviews

4,9
25 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
My daughter and I had massages on 2 different days, and we both had a very relaxing experience. The massage room was warm and welcoming. The massage itself was perfect. We don't have a car and unfortunately had to rely on the bus which stop for us after the massage is a 20 minute walk whereas we both got chilled (and I (much older) had a difficult time walking that far). If we had reliable transportation, we would definitely come again and again!
Ik had er wel van gehoord , maar heb nooit een lomi lomi massage gehad en ik kan je vertellen dat een van de beste massages is geweest ik kom zeker terug en ik raad het iedereen aan.
De massage
Toon meer reviews...

Over

Zachte Zorg
Lodewijk De Vochtlaan 8
3001 Heverlee

Zachte Zorg is een omvattende benaming voor het geheel van behandelingen die Ivette aanbiedt in haar praktijk aan de Lodewijk De Vochtlaan in Heverlee. Ivette, verpleegkundige van opleiding, kiest in haar benadering voor de kracht van de zachtheid. Centraal hierbij staat aanraking. Begripvolle aanraking kan onaangename en traumatische ervaringen helpen oplossen. Bij Zachte Zorg kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht voor een relaxerende massage of om een blokkade in het lichaam op te heffen. Bij elke vraag wordt samen onderzocht welke specifieke wensen er zijn en wordt de behandeling daarop afgestemd.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
14:0018:00
DoDonderdag
14:0020:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten