Zachte Zorg

Lodewijk De Vochtlaan 8, Heverlee, 3001

Sorry, Zachte Zorg is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Therapeutische massages

407 reviews
Ter Elstlaan 1, 3001 Leuven

Yves Rocher Leuven

621 reviews
Diestsestraat 20, 3000 Leuven

Schoonheidssalon Marie

965 reviews
Redingenstraat 63, 3000 Leuven

Reviews

4,9
25 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
My daughter and I had massages on 2 different days, and we both had a very relaxing experience. The massage room was warm and welcoming. The massage itself was perfect. We don't have a car and unfortunately had to rely on the bus which stop for us after the massage is a 20 minute walk whereas we both got chilled (and I (much older) had a difficult time walking that far). If we had reliable transportation, we would definitely come again and again!
Ik had er wel van gehoord , maar heb nooit een lomi lomi massage gehad en ik kan je vertellen dat een van de beste massages is geweest ik kom zeker terug en ik raad het iedereen aan.
De massage
Gouden handen!
Ik voelde me direct thuis bij Yve, al was het de eerste keer dat ik daar kwam. De integratieve massage paste ze professioneel én respectvol toe. Het effect zal nog lang nazinderen in mijn lijf.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Zachte Zorg
Lodewijk De Vochtlaan 8
3001 Heverlee

Zachte Zorg is een omvattende benaming voor het geheel van behandelingen die Ivette aanbiedt in haar praktijk aan de Lodewijk De Vochtlaan in Heverlee. Ivette, verpleegkundige van opleiding, kiest in haar benadering voor de kracht van de zachtheid. Centraal hierbij staat aanraking. Begripvolle aanraking kan onaangename en traumatische ervaringen helpen oplossen. Bij Zachte Zorg kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht voor een relaxerende massage of om een blokkade in het lichaam op te heffen. Bij elke vraag wordt samen onderzocht welke specifieke wensen er zijn en wordt de behandeling daarop afgestemd.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
14:0018:00
DoDonderdag
14:0020:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten