Massagesalons in de buurt

Yulia's Healing Center

5,0
35 reviews
Ankerstraat 3, Sint-Niklaas, 9100
Open Morgen: 10:00 - 19:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Therapie en Mindfulness

Reviews

5,0
35 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Mijn wekelijkse ontspanning...Heb onlangs 1 week moeten overslaan en voelde dat echt aan mijn lichaam en mind. Ik kan dit alleen maar sterk aanbevelen aan iedereen!! En Yulia? Das een schat van een dame 🌷🩷
Toon reactie salon...
Zeer vriendelijke dame! Je ziet dat ze haar werk doet met passie ! Zeker een aanrader! ❤️
Wat is ontspannen? Dat heb ik pas écht ondervonden bij Yulia! Ik ging met het idee "we zien wel". Vanaf de seconde ik binnenkwam was er meteen een nog nooit gevoelde sfeer. Rust, geuren, gewoonweg fantastisch! De behandeling op zich kan ik alleen maar aanraden! Dit is geen hocus pocus! Alles doet ze met zoveel zorg en respect! Voor u als persoon en je lichaam! Deze dame is fantastisch en ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar heb gevonden! Een waar geschenk! Dank u Yulia en tot snel 🌷🩷
Lana is fantastisch!
De ideale plek om tot rust en inzicht te komem
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Hoi, ik ben Yulia, getrouwd, samen hebben we 2 kindjes. Ik heb mijn studies gevolgd in Karel de Grote Hogeschool, richting Maatschappelijk Assistent, een luisterende oor met het probleemoplossing dacht ik. Wel, het is helemaal anders gegaan, tijdens zomerperiode begon ik te werken als administratief bediende en bleef daar 8 jaar plakken. Nog altijd kan ik het niet goed verstaan, waarom? En dan tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik beseft dat ik helemaal geen administratief bediende meer wil zijn, ik wou iets anders doen in mijn leven, iets wat ik heel graag zal doen en ook wat ik heel interessant zal vinden. En zo stap per stap, ben ik tot hier gekomen, als Energetisch therapeut en Reiki therapeut. Wel, nog altijd hetzelfde 'jonge meisje' met een luisterende oor en met therapeutische achtergrond om gezamenlijk uw lichamelijke en geestelijke kwaaltjes aan te 'pakken'.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Behandelingen

Nagels
Gezicht

Over

Yulia's Healing Center
Ankerstraat 3
9100 Sint-Niklaas

Bij Yulia's Healing center in Sint-Niklaas ben je aan het juiste adres voor verschillende therapeutische behandelingen. Bij eigenaresse Yuliya kan je lichaam en geest even tot rust komen. Klantvriendelijkheid staat hier centraal en dus wordt er goed gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft en of je klachten hebt. Alle behandelingen hebben één ding gemeen: onverdeelde aandacht voor jezelf.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Gevestigd dichtbij bushalte Sint-Niklaas Markt.

Het team:
Eigenaresse Yuliya combineert de kennis van de verschillende massages en behandeltechnieken van beide werelden om jouw klachten zo goed mogelijk aan te pakken.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Therapeutische massages.
MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt