Yulia's Healing Center

4,8
14 reviews
Ankerstraat 3, Sint-Niklaas, 9100
Vandaag open: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
14 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
5 star!
Eerst wat schrik om te komen voor de reiki sessie, maar is me super goed bevallen! Voel me na 2 sessies al stukken beter in mijn vel, het blijft werken maar we komen er wel! 🤗
Toon reactie salon...
BETERE BESCHRIJVING WAT JE MAG VERWACHTEN
Hele lieve verwelkomende vrouw, ze is gelijk een echte vriendin. Heerlijk ontspannen, zowel geestelijk als lichamelijk
Toon reactie salon...
Even ontsnappen uit de dagelijkse race en bewust "me time" ingepland bij Yulia voor een reiki sessie. Als HSP en HSS man hielp deze 1 uur durende sessie om terug de rust in mezelf te vinden. Yulia is heel empatisch, klantgericht en doelgedreven in haar job. Na de sessie rustig bijkomen bij een tas thee en een echt gesprek. Kunnen zijn wie je echt bent en tijd nemen voor jezelf;;;een aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Yulia
4.7
9 reviews

Over

Hoi, ik ben Yulia, 39 jaar, getrouwd, samen hebben we 2 kindjes. Ik heb mijn studies gevolgd in Karel de Grote Hogeschool, richting Maatschappelijk Assistent, een luisterende oor met het probleemoplossing dacht ik. Wel, het is helemaal anders gegaan, tijdens zomerperiode begon ik te werken als administratief bediende en bleef daar 8 jaar plakken. Nog altijd kan ik het niet goed verstaan, waarom? En dan tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik beseft dat ik helemaal geen administratief bediende meer wil zijn, ik wou iets anders doen in mijn leven, iets wat ik heel graag zal doen en ook wat ik heel interessant zal vinden. En zo stap per stap, ben ik tot hier gekomen, als Energetisch therapeut en Reiki therapeut. Wel, nog altijd hetzelfde 'jonge meisje' met een luisterende oor en met therapeutische achtergrond om gezamenlijk uw lichamelijke en geestelijke kwaaltjes aan te 'pakken'.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Yulia's Healing Center
Ankerstraat 3
9100 Sint-Niklaas

Bij Yulia's Healing Center in Sint-Niklaas ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten ontspannende massages. Bij eigenaresse Yuliya kan je lichaam en geest even tot rust komen. Klantvriendelijkheid staat hier centraal en dus wordt er goed gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft en of je klachten hebt. Alle behandelingen hebben één ding gemeen: onverdeelde aandacht voor jezelf.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Gevestigd dichtbij bushalte Sint-Niklaas Markt.

Het team:
Eigenaresse Yuliya combineert de kennis van de verschillende massages en behandeltechnieken van beide werelden om jouw klachten zo goed mogelijk aan te pakken.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Therapeutische massages.
MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt