Xellah

4,9
179 reviews
Valkstraat 38, Sint-Katelijne-Waver, 2860
Maandag open: 12:00 - 19:30

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,9
179 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zeer ontspannende massage gehad, je voelt je er meteen op je gemak+
Brenda is een lieve dame maar moet opletten om geen energetisch werk te doen wanneer dit niet gevraagd wr. Ik ben buitengegaan en heb 3 dagen emotionele issues gehad omdat ze mijn keelchakra helemaal uit balans heeft gebracht. Toen ik bij haar binnenging voelde ik mij in balans had gewoon wat spierpujn. Ze mag mij niet energeyisch behandelen want ik heb gewoon een relax massage gevraagd.
Toon reactie salon...
Ik ben voor de eerste keer bij Brenda geweest en was een hele goede voetreflexmassage. Ik heb er echt van genoten en ga zeker terug!
Vaste klant bij Brenda voor mijn wimperlifting en altijd super blij met het resultaat nadien! Ik heb ook een gevoelige huid maar op de producten die Brenda gebruikt reageert mijn huid niet! Kan ik weer 6-8 weken met gelifte wimpers rondlopen en de mascara zo laten!
Gomma Zen massage: Brenda ontvangt je met open armen en zorgt voor een ontspannen sfeer. De massage zelf was geweldig! Door het gebruik van een scrub was het gevoel nog intenser.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Brenda
4.9
63 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Therapie en Mindfulness

Over

Xellah
Valkstraat 38
2860 Sint-Katelijne-Waver

Ben je dol op genieten en ontspanning? Dan ben je bij Xellah in Sint-Katelijne-Waver aan het juiste adres. Brenda heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en heeft meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van schoonheid en wellness afgerond. Je kunt bij dit salon genieten van gelaatsbehandelingen, massages, pedicure en nog veel meer behandelingen op het gebied van schoonheid. De passie voor het vak is groot bij Brenda en hierdoor hoopt ze jou ook zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met de goede verzorgingslijn van het merk Phyto5.

MaMaandag
12:0019:30
DiDinsdag
09:0019:30
WoWoensdag
10:0019:30
DoDonderdag
10:0019:30
VrVrijdag
12:0019:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt