Xellah

4,9
239 reviews
Valkstraat 38, Sint-Katelijne-Waver, 2860
Vandaag open: 09:30 - 18:30

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,9
239 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Toppertje!
Fantastische massage! Lekkere geurtjes, ontspannen muziek, vaardige handen. Ik viel er zowaar bijna van in slaap... Dank je wel!
Brenda is een lieve dame. Haar behandeling is zorgzaam en zacht. Het was heerlijk warm in haar kabinet. Heerlijk ontspannende ervaring. Ik ga er beslist opnieuw naartoe.
Zalig ! Heb er van genoten! Prachtige vrouw!
Super fijne ervaring en het resultaat van de wimperlift was heel mooi!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Brenda
4.9
103 reviews

Over

Ik ben Brenda, ben getrouwd en heb twee fantastische kinderen. Na het succesvol afronden van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van schoonheid en welzijn, voelde het bijzonder prettig eindelijk van mijn hobby en passie mijn "beroep" te kunnen maken. Ik heb dan ook mijn eigen zaak als schoonheidsspecialiste opgebouwd en deze bestond heel lang alleen uit schoonheidsbehandelingen en massages. Schoonheid langs buiten streven we na door verschillende beautyproducten te gebruiken. Het zal je huid mooier maken. Op gebied van uiterlijke verzorging bied ik vrouwen en mannen dan ook de allerbeste behandelingen aan en gebruik ik uitsluitend hoogwaardige producten met natuurlijke ingrediënten van Phyto5. Ik ontvang je in een ruimte van rust en ontspanning en mag je plaatsnemen in de comfortabele verwarmde stoel . Dit moment is bedoeld voor jou, om te herbronnen, aandacht voor jezelf te hebben en je even in de watten te laten leggen. Maar mijn ervaringen door de jaren heen hebben mij geleerd dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Kijk in de spiegel en je ziet één lichaam. Dat terwijl je als mens vier lichamen in één bent: fysiek, energetisch, mentaal en spiritueel. Ik leerde dat door balans te brengen in de verschillende lichamen we onze energie kunnen reactiveren en transformeren. De kunst is om er voor te zorgen dat geen van alle lichamen de overhand krijgt. Want het gelukkigst bent je als elk lichaam 25 procent van het geheel uitmaakt. Ook in mijn eigen groeipad besefte ik hoe bewustwording van onze eigen lichaamsenergieën ‘de sleutel’ is naar “gelukkig” zijn, in “balans” zijn en 'één geheel' worden Hierdoor ben ik nog wat verder gegaan en heb ondertussen vele opleidingen gevolgd als “holistisch therapeut”. Ik zie mezelf als een zachte, liefdevolle en rustige coach. Ik geef je de kans om tot rust en tot jezelf te komen. Ik bied je de gelegenheid om weer helemaal in het hier en nu te ZIJN. Ik help je om emoties of spanningen te voelen en los te laten. Ik ondersteun je om helderheid in jouw situatie te krijgen en met een herboren en energiek gevoel weer naar huis te gaan. Wat je ook boekt, aandacht voor de klant staat bij Xellah altijd centraal. Ik zorg ervoor dat je tevreden en vooral volledig ontspannen mijn salon weer verlaat. Het is wel noodzakelijk om eerst een afspraak te maken. Misschien tot binnenkort, Brenda

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Brenda

Vriendelijk7
Zorgzaam5

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht
Luchtfilter in gebruik

Over

Xellah
Valkstraat 38
2860 Sint-Katelijne-Waver

Ben je dol op genieten en ontspanning? Dan ben je bij Xellah in Sint-Katelijne-Waver aan het juiste adres. Brenda heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en heeft meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van schoonheid en wellness afgerond. Je kunt bij dit salon genieten van gelaatsbehandelingen, massages, pedicure en nog veel meer behandelingen op het gebied van schoonheid. De passie voor het vak is groot bij Brenda en hierdoor hoopt ze jou ook zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met de goede verzorgingslijn van het merk Phyto5.

MaMaandag
09:3018:30
DiDinsdag
09:3018:30
WoWoensdag
09:3020:00
DoDonderdag
09:3018:30
VrVrijdag
09:3018:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt