Lombardenstraat 32, Antwerpen, 2000

Ons werk

Reviews

4,7
246 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zeer efficiënt, proper en aangename omgeving. Ik voelde me zeer op mijn gemak!!
Super ervaring gehad! Heel vriendelijke nagelstyliste! Streefde naar perfectie, mijn nagels hebben er nog nooit zo goed uitgezien, en de leuke babbel krijg je er gratis bij😊 vaste klant vanaf nu zeker en vast ! Dankjewel Jessica
Klein maar sfeervol salon. Ik was de enige aanwezige klant op het moment van mijn afspraak, dus vormde de beperkte ruimte geen probleem met de corona richtlijnen. Verder ook zeer correct met ontsmetten van de stoelen etc. Marie was heel vriendelijk en had steeds oog voor mijn comfort en wensen tijdens de behandeling. Het resultaat was super! Een aanrader.
Vicky doet dat super goed! Ik ben heel tevreden over de gelnagels & daarbuiten hangt er een enorm warme sfeer bij Treasury.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Vicky
4.8
30 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Jessica
4.9
31 reviews

Behandelingen

Nagels
Medisch en tanden
Marie

Behandelingen

Nagels
Gezicht

Over

Treasury
Lombardenstraat 32
2000 Antwerpen

In de Lombardenstraat in Antwerpen vind je schoonheidssalon Treasury. In het salon kan je onder andere terecht voor wimperextensions, gellak en gelnagels.

Er staat hier een team van professionals voor je klaar die willen dat jij tevreden het salon verlaat. Ga voor subtiele of opvallende wimperextensions voor een vollere oogopslag. De wimperextensions worden aangebracht door middel van de one by one-techniek, 2D of Russian volume. In dit salon combineren ze beauty en fashion: je kan dus rondsnuffelen tussen de leuke hebbedingetjes en voor je het weet loop je mooi en fashionable weer naar buiten.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt