Train Treat Repeat sportmassage therapy

5,0
19 reviews
Groenendaalsesteenweg 16, Hoeilaart, 1560
Open Vandaag: 10:00 - 21:00
Daluren

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
19 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
incroyable 🤩très professionnel , je ne peux que conseiller d'y aller sans hésitation
Maychell is vriendelijk, respectvol en professioneel. Hij luistert naar je noden en die van je lichaam.
Very professionnal massage therapist, taking much care of the patient and keen in helping to make progress Will continue to consult him
Wauw!! Wat een aanrader. Ik laat mij vaak masseren omdat ik veel last heb van spanning en spierpijn. Maychell weet heel goed wat hij doet. De behandeling is best pittig, maar ik voelde me nadien 5 kilo lichter. Ik ben fan!
Super , fantastic massages, I will come back next week 🙏
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Ik ben Maychell Carrera en ben een gecertificeerde en ervarende sportmassage therapeut met affiniteit voor het verminderen van pijnklachten, verbeteren van mobiliteit en overall “wellness” van uw spieren en lichaam. Bedreven in het verbeteren van de lichamelijke conditie, de bestendigen en eventuele nadelige gevolgen van het sporten weg te nemen, of zo min mogelijk te doen voelen ter verbetering in de sportprestaties van de sportbeoefenaars inclusief topatleten. Ik ben enthousiast en heb passie voor het helpen van mensen met het bereiken van hun persoonlijke doelen. Als voormalige brigadier eerste klasse bij de politie ( 25 jaar dienst) ben ik per toeval begonnen aan een opleiding sport masseur en vanaf dat moment was ik verkocht. Sport massage geeft mij rust en ik geniet enorm van de reacties van mijn klanten bij verbetering in prestatie of verminderingen van klachten na een behandeling. Na een aantal jaren opleiding sport massage therapie (geavanceerde diploma niveau 3) ben ik in 2018 begonnen als sportmassage therapeut van top atleten. Als ervaren sportmassage therapeut combineer ik diverse soorten technieken/therapieën en tools binnen mijn domein die tot een sneller herstelling proces leiden of die bijdragen leveren tot een beter voorkoming van blessure. Ik maak gebruik van bijvoorbeeld deeptissue,- deepstretching,-, cupping, sporttaping,- heat/cryo therapie,- scrapping,- en aromatherapie technieken en tools in mijn behandeling afhankelijk van je indicatie. Ik ben van overtuigt dat middels deze combinatie van therapieën/technieken en tools voor een betere resultaten oplevert. Het verbetert flexibiliteit, mobiliteit, bloedcirculatie, snelle ontspannen van spieren en overall welness. Mijn focus is:  Het aanpassen van gangbare en geavanceerde massagetechnieken die ten goede komen aan specifieke sportbeoefenaar of bij klanten met pijn klachten en stijve overspannen spieren  Het werken met topatleten voor een excellente uitkomsten;  Het samen streven naar beter mobiliteit;  Het spoedige behandeling van blessures;  Het verminderen van pijnklachten  Het ont stressen van spieren en lichaam

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Luchtfilter in gebruik
Algemeen
Huisdiervriendelijk
Kindvriendelijk
Internet
Gratis wifi

Over

Train Treat Repeat sportmassage therapy
Groenendaalsesteenweg 16
1560 Hoeilaart

Train Treat Repeat sportmassage therapie is een massagesalon die zich toelegt op het bieden van hoogwaardige diensten aan haar klanten.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Het salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde station is Hoeilaart, dat op slechts 15 minuten lopen van het salon ligt.

Het team:
Maychell is een masseusetherapeut gespecialiseerd in sportmassages voor sporters.Hij kan uiteraard ook ontspannende massages geven en kent andere interessante technieken zoals cupping (voor de spieren) en deep stretching.

Wat we leuk vinden aan de salon

  • Sfeer: Ontspannend
  • Gespecialiseerd in: sportmassage, led lichttherapie, cupping
  • De extra's: Maychell spreekt Nederlands, Engels, Portugees en Spaans.
MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
10:0021:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Train Treat Repeat sportmassage therapy

Train Treat Repeat sportmassage therapy is geopend van maandag tot zondag van 10:00 tot 21:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Train Treat Repeat sportmassage therapy zijn: Sportmassage en Cupping
De populairste behandeling, Sportmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 68,03.
Bij Train Treat Repeat sportmassage therapy kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Massagesalons in de buurt