Timeless Aesthetics

5,0
16 reviews
Groenhof 42, Gingelom , 3890
Open Morgen: 09:30 - 19:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam

Reviews

5,0
16 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Prima ontvangst met eerlijke en voldoende uitleg...een aanrader!!
Altijd fijn om naartoe te gaan! Ze weet waarover ze spreekt! Zal u zomaar niets aanprijzen waar ze zelf niet achter staat.
Ben zeer tevreden met mijn huidig bezoek aan timeless-aesthetics salon De ontvangst vooral en de gezelligheid Voelt al goed na een behandeling, en ga zeker terug na voldoende tijdspanne Bedankt Kristien tot de volgende, Groetjes.
Behandeling werd zeer zorgvuldig uitgevoerd. Ik kreeg veel uitleg en er was veel aandacht voor mijn comfort tijdens de behandeling.
Fijne ontvangst, een aangename behandeling ervaren door een heel vakkundige dame die absoluut weet wat ze doet! Een echte aanrader.
Toon meer reviews...

Over

Timeless Aesthetics
Groenhof 42
3890 Gingelom

Timeless Aesthetics is een modern cosmedisch instituut gespecialiseerd in plaatselijk afslanken en anti-aging. Ervaar een familiale sfeer waarbij je als gast komt en als vriend vertrekt.

Merken en producten: Bodycontouring: Cryolipolyse 360°, EM sculpting RF, Lipo-HIFU, Power Plate. Anti-Aging & huidverbetering: Gold Microneedling RF, HIFU Lifting, HydraFacial, Plasma Lifting, Microneedling.

Het team: Kristien is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2005 en een afslankconsulente met meer dan 10 jaar ervaring met cosmedisch apparatuur.

Gespecialiseerd in: Cosmedisch instituut voor plaatselijk afslanken & huidverjonging.

Dichstbijzijnde openbaar vervoer: Gratis parkeren direct voor de deur, goed bereikbaar. Bushalte 300 meter.

Extra's: Timeless Aesthetics helpt mensen vol vertrouwen de wereld aan te gaan. Een concept gespecialiseerd in cosmedische behandelingen voor gelaat en lichaam: intensieve technieken voor meer resultaat. Preventief werken om er op iedere leeftijd op je best uit te zien. Op maat samengestelde kuren voor ieder die zich beter wil voelen over zichzelf en hun uiterlijk. Jou goed doen voelen in je lichaam met geavanceerde behandelingen die worden uitgevoerd met de grootste aandacht voor kwaliteit, nazorg en zichtbare resultaten. Geavanceerde behandelmethodes en technologieën, allen wetenschappelijk onderbouwd. Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn. Goede thuisondersteuning en opvolging. Persoonlijke benadering, eerlijk vrijblijvend advies. Ruime openingstijden, steeds op afspraak.

MaMaandag
09:3019:00
DiDinsdag
09:3019:00
WoWoensdag
09:3019:00
DoDonderdag
09:3019:00
VrVrijdag
09:3019:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Timeless Aesthetics

Timeless Aesthetics is geopend van maandag tot vrijdag van 09:30 tot 19:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Timeless Aesthetics zijn: Microdermabrasie
De populairste behandeling, Microdermabrasie, heeft een gemiddelde prijs van € 72,25.
Bij Timeless Aesthetics kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt