The Glamorous

Gentsestraat 149, 9300 Aalst
5,0
30 reviews
Gentsestraat 149, 9300 Aalst

Alle behandelingen

Reviews

5,0
30 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Dania is een erg vriendelijke kapster die duidelijk weet waar ze mee bezig is. Ik ben zeer tevreden haar zaak uitgestapt met een mooi kapsel en erg geslaagde kleuring!
Tatiana
4 maanden geleden
Super tevreden werd echt naar me geluisterd wat ik wilde, veel advies gekregen en het resultaat was beter dan verwacht! Echte aanrader!
kimberley
4 maanden geleden
Je suis très heureuse du lissage a la kératine très réussi je me sent très légère merci encore à bientot
Nadine
4 maanden geleden
Van donkere haarkleur naar licht blonde? Het kan! Maar duurt echt lang, meer dan 4 uren. De vrouwen daar zijn vriendelijk en ze weten wat ze doen. Ze zorgen altijd voor jouw comfort, tevredenheid. Ik kon van begin maximum prijs en het gaf me goede gevoel. Ik ga daar zeker terug komen. Bravo! THE GLAMOROUS
EVELINE
5 maanden geleden
Vandaag voor de eerste keer bij The Glamorous. Perfecte service. Onmiddellijk goed ontvangen, professionele uitleg over goede producten en voor de eerste keer ooit ben ik blij met de snit. Eindelijk geen 10 cm eraf omdat 'mijn punten kapot zijn'! Eerste keer maar zeker niet de laatste! Bedankt Dania
Julie
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

The Glamorous
Gentsestraat 149
9300 Aalst

In Aalst vind je The Glamorous, een kapper die volledig gericht is op vrouwen. In het salon word je warm onthaalt, wordt er gewerkt met kwaliteitsproducten en is het team altijd bereid om je een goed en persoonlijk advies te geven. Gepassioneerd door haar en schoonheid, zal het professionele team aan je verwachtingen voldoen en een snit creëren die in perfecte harmonie is met de vormen van jouw gelaat. Geniet van een ultieme verzorging in een lichte en gezellige salon.

Let op: dit salon behandelt enkel vrouwen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt