Tara Happaerts

Zandstraat 4, 3350 Wommersom
4,2
6 reviews
Zandstraat 4, 3350 Wommersom

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen

Reviews

4,2
6 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Tara ontvangt je bij haar thuis, en je voelt je meteen ook thuis. Heel vriendelijk onthaal, professionele aanpak en een goede babbel! Ook niet onbelangrijk!
Anne
7 maanden geleden
She is nice but I cannot say the same about her work
Anoniem
9 maanden geleden
Inessa
10 maanden geleden
Goed, mooi in orde en vriendelijk
Anoniem
één jaar geleden
Bent u die scheermesjes of ladyshave ook zo beu, bent u ook geen fan van epilady of wax omdat u een gevoelige huid hebt?! Suikerontharing is dan de oplossing!! Tara legt je goed uit wat je mag verwachten, wat je beter niet doet voor en na de behandeling. Suikerontharing is zeer aangenaam en pijnloos. Laat je behandelen in het gezellige salon van Tara, U keert tevreden naar huis en U zal even graag teruggaan voor een nieuwe behandeling. Voor de prijs moet je het echt niet laten!! Twijfelt U nog? Probeer het zelf eens uit en u zal me gelijk geven :D
Vinciane
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Tara Happaerts
Zandstraat 4
3350 Wommersom

Tara Happaerts in Wommersom is een fijn adres voor suikerontharing en diverse nagelbehandelingen. Eigenares Tara is medische pedicure en nagelstyliste. Zij zoekt constant naar vernieuwing en dat uit zich in de apparatuur, de producten en de methode die zij gebruikt. Sugaring, ofwel suikerontharing, is een 100% natuurlijke ontharingsmethode waarbij de suikerpasta zich niet aan de huid hecht. Het is daarom een zeer huidvriendelijke manier van ontharen welke ook geschikt is voor de gevoelige huid. Je huid is na afloop tevens extra glad door het peelende effect van de suikerpasta. Tara laat ook jouw nagels terug tot hun recht komen met gellak, gelnagels, een manicure of medische pedicure. Ze kent verschillende manieren om je nagels op te leuken en heeft verder een leuk assortiment aan mooie nagelkleurtjes die zij geregeld uitbreidt. Voor iedere gelegenheid zit er dus zeker wel een gepaste kleur voor jou bij.

Handig om te weten: er is parkeergelegenheid bij het salon en er is veel beschikbaarheid in de avonden.

Maandag
17:0021:00
Dinsdag
17:0021:00
Woensdag
17:0021:00
Donderdag
17:0021:00
Vrijdag
17:0021:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt