Slow Beauty Instituut Saforya

Gemeenteplein 18, 9090 Melle, Gent
4,8
5 reviews
Gemeenteplein 18, 9090 Melle, Gent

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik had dringend nood aan me time en wou ook niet zomaar een massage, bij saforya kun je terecht met alle noden die je hebt, ze is zeer rustig en je voelt u direct op uw gemak. Ik moet zeggen ik heb buiten goeie massage ook tips gekregen voor opkomende burn out en ik merk ik iets ben met die tips, dus ik zou zeggen niet twijfelen, gewoon boeken 😉
Patsy
7 dagen geleden
Voor het eerst geweest en voor herhaling vatbaar. Naast de massage, waarbij ik toch wel in slaap ben gevallen en dat wil zeggen, dat ik ontspannen ben geraakt, was er ook tijd om nog eens te klappen. Was aangenaam verrast door de openheid van de gastvrouw.
wim de paepe
8 dagen geleden
Heerlijke massage van een lieve, professionele dame.
Evelyne De Clercq
8 dagen geleden
Totale ontspanning en super zachte huid👍
Vera De Bruycker
8 dagen geleden
De zaakvoerster is een heel aangename persoon. je voelt je onmiddellijk op je gemak en de behandelingen die ik heb laten doen werden prima uitgevoerd. ik ga zeker nog terug en raad deze zaak zeker aan. prima werk, doe zo verder!
Evy Wallaert
8 dagen geleden

Over

Slow Beauty Instituut Saforya
Gemeenteplein 18
9090 Melle, Gent

Neem even de tijd voor jezelf bij Slow Beauty Instituut Saforya in Melle. Je kan bij het salon terecht voor diverse rustgevende massages (specialiteit), gelaatsverzorgingen, lichaamspakkingen en -peelings. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een combinatie van verschillende treatments zodat je compleet in de watten wordt gelegd.

Elke behandeling - met natuurlijke producten - is aangepast aan jouw behoeftes, waardoor je niets tekort komt. Eigenares Saskia wil ervoor zorgen dat je tijdelijk je zorgen compleet vergeet en kan genieten. Je lichaam en geest in balans brengen: dit staat centraal.

Goed om te weten: je kan alleen contant betalen in het salon.

MaMaandag
08:3020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
14:0020:00
DoDonderdag
08:3014:00
VrVrijdag
08:3020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt