Skinterest

Hoge Aardstraat 43 bus 102, 2610 Wilrijk, Antwerpen
Hoge Aardstraat 43 bus 102, 2610 Wilrijk, Antwerpen
Thuissalon

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Een hartelijke ontvangst. Mooie inrichting. Ze kent duidelijk haar vak en geeft een goede uitleg als je vragen hebt. Ik ben zeer tevreden over de producten. Ik heb mijn volgende behandeling al vastgelegd en ga de aanbevolen reinigingsproducten thuis gebruiken.
Wat mij het meeste bijgebleven is was de kennis & zeer goede uitleg die je krijgt ivm de producten en hoe ze juist te gebruiken. Ben er ook ontspannen buiten gegaan. Met een zachte huid.
Heel rustig tijdens de behandeling. Nog maar een zestal maanden een verzorging gekregen en heel tevreden over de manier waarop ik alles een uitleg over krijg.
Heel vriendelijke en persoonlijke ontvangst. Ze legt duidelijk uit tijdens de behandeling wat ze aan het doen is. De producten voelden aangenaam vandaar dat ik er ook paar producten heb gekocht. Een echte aanrader.
Ik ben heel tevreden over de behandelingen die ik van Sabrina heb gekregen. Ze werkt professioneel, hygiënisch en luisterd naar je wensen. Ik voel mij steeds herboren als ik bij haar ben geweest. Vooral de relaxing treatment vindt ik super. Zeker een aanrader om bij haar langs te gaan.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sabrina

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Over

Skinterest
Hoge Aardstraat 43 bus 102
2610 Wilrijk, Antwerpen

Aan de Hoge Aardstraat in Wilrijk vind je schoonheidssalon Skinterest. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse (huidverbeterende) gelaatsbehandelingen, het verven je wimpers en wenkbrauwen en waxen.

Eigenares Sabrina is een ervaren beauty expert gespecialiseerd in gelaatsverzorging. Ze werkt met veel passie en geeft je altijd eerlijk advies over welke behandeling het beste bij jou past. Ze neemt haar tijd om jouw huid goed te bekijken met de juiste apparatuur en te leren kennen via een vragenlijst. Ondertussen kan je tot rust komen onder het genot van een kopje koffie of thee. Een persoonlijke aanpak staat in dit salon centraal. In het salon wordt gewerkt met producten van Biodroga, Skinphilosophy en Jojoba Care.

Goed om te weten: je kan hier alleen cash betalen en je kan gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
15:0020:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
15:0021:00
ZaZaterdag
13:3018:30
ZoZondag
13:3017:00
Producten gebruikt in dit salon

Schoonheidssalons in de buurt